Ai vrea să înveți și argou pe parcursul cursurilor de limbi străine?

Majoritatea cursurilor de limbi străine se axează pe predarea vocabularului și a gramaticii corect și doar câteva acoperă aspecte legate de vorbirea informală, colocvială sau chiar abordarea argoului pe parcursul predării iar aceste lucruri sunt importante când te vei muta într-o altă țară și va trebui să interacționezi cu nativii de acolo. Vei vedea foarte repede că tot ce-ai învățat sună altfel și că vorbești probabil cel mai corect.

Așa că, dacă vrei să te muți într-o altă țară, încearcă să nu înveți doar limbajul formal pentru că ai putea părea rigid și încearcă să îți adaptezi stilul de a vorbi limbajului nativilor cu care interacționezi.

Desigur, dacă ai hotărât să înveți argou, trebuie să știi că rapiditatea cu care acesta se modifică este uimitoare și se inventează cuvinte noi pe zi ce trece.

Altă problemă este că anumiți profesori sunt destul de rezervați cu privire la predarea acestei părți din structura oricărei limbi.

Sunt numeroase cărți din care ai putea singur să înveți dar datorită ritmului uimitor cu care acesta se schimbă, s-ar putea să nu mai fie actuale. Așa că, te sfătuim să intri pe diverse site-uri internet unde aceste expresii se actualizează mult mai repede. Unul dintre ele ar fi http://www.peevish.co.uk/slang/ pentru argou englezesc, http://french.about.com/library/vocab/argot/bl-argot-f.htm pentru argou în franceză, http://www.coolslang.com/index.php?OL=deu&TL=eng pentru argou în germană.

Desigur, poți începe să înveți aceste cuvinte după ce ai atins un anumit nivel de limbă străină, nu trebuie să fie o prioritate, trebuie să înțelegi că există o alternativă și că odată ajuns pe un alt tărâm, limba vorbită nu va fi la fel cu cea pe care ai învățat-o. În plus, un curs de introducere în cultura poporului respectiv ar fi binevenit.

Vorbiți fluent în orice limbă!

Cursuri stimulative, structurate în lecții relevante și interesante
care se desfășoară într-un mediu atrăgător și confortabil.
Profesori dinamici și dedicați!

Aflați mai mult!
021 253 22 55