Ce avantaje are o companie când lucrează cu un centru de training specializat?

Dacă ai ales să lucrezi cu o companie specializată de training de limbi străine, alegerea este foarte bună iar avantajele sunt evidente:

a)În primul rând, companiile de training de limbi străine pot oferi o arie largă de cursuri, în diverse formate, în intervale orare diverse. Scopul și obiectivele cursurilor sunt stabilite chiar de la început și nu trebuie ca Departamentul de resurse umane sau cursanții înșiși să ceară anumite lucruri pe parcursul modulului de curs. În plus, fiecare cursant este testat în mod corespunzător iar nivelul este comunicat companiei printr-un raport de evaluare inițial.

b)În al doilea rând, cursurile pot avea loc în sălile centrului, în cadrul companiei, prin telefon, email sau online și astfel există variante pentru a face un curs de portugheză, română pentru străini sau de ce nu de engleză juridică. Alegându-ți un profesor privat, nu beneficiezi de flexibilitate și nici de posibilitatea de a face acest curs în altă parte decât la birou.

c)Lecțiile se focalizează pe nevoile punctuale ale cursanților, la Echo nu vom face un curs de engleză generală dacă persoana/persoanele au nevoie să își îmbunătățească abilitățile de a comunica în companie. Chiar dacă acea persoană nu știe acest lucru, intervenția noastră ca și specialiști este de a-i ghida și de a-i face învățarea cât mai plăcută și nu în ultimul rând utilă. Tot în acest punct intervine și alegerea Echo pentru materialele de studiu care trebuie să fie adecvate nevoii cursanților pentru acel anumit curs.

d)În ultimul rând, deoarece acest tip de training este focalizat și îndeplinește toate cerințele unei companii, este mult mai eficient decât să apelezi la un profesor găsit la mica publicitate, cu experiență de predare la copii. Trainerii Echo sunt specializați în predare pentru adulți, absolvenți ai facultăților de profil și cu un portofoliu de predare în cadrul unor mari companii din România.

Vorbiți fluent în orice limbă!

Cursuri stimulative, structurate în lecții relevante și interesante
care se desfășoară într-un mediu atrăgător și confortabil.
Profesori dinamici și dedicați!

Aflați mai mult!
021 253 22 55