Conversația într-o limbă străină

Odată ce te-ai apucat să studiezi o limbă străină, doar după câteva sedințe îți doresti foarte mult să poți comunica în limba respectivă. Este un lucru firesc și normal, dar pentru a putea comunica și corect în limba străină preferată, aceasta trebuie să fie studiată câteva module. Recomandarea nostra este să urmați cel puțin 3 module a câte 42 ore, respectiv începător, începător plus și mediu. După finalizarea unui modul, ne familiarizăm cu accentul și structurile de bază, apoi, treptat, treptat pătrundem în tainele limbii și ajungem să o cunoaștem și să comunicăm fără dificultate. Și, cu cât comunicăm mai mult, cu atât reușim să o facem din ce în ce mai bine și să ne îmbunătățim abilitățile. Nu ne mai facem griji pentru vacanțele din alte țări unde trebuie să utilizăm corect o limbă străină pentru a beneficia de toate informațiile și de servicii de calitate.

Niciodată nu este prea târziu să înveți o limbă străină, poți să o faci în același timp cu copilul tău chiar, astfel încât să -l motivezi și să-i fii un exemplu.

Dar dacă ne-am familiarizat cu o limbă străină și nu o utilizăm constant, o uităm. Pentru a păstra legătura cu limba, este de preferat să ascultați cântece și să încercați să le traduceți, să scrieți un articol sau să vă așterneți pur și simplu gândurile până ce, de ce nu, găndești în limba respectivă.

Și, din când în când, putem urma un curs de limba engleză axat exclusiv pe conversație. (De exemplu, cursurile Taifas ale centrului nostru.)

Nu trebuie să ne uităm niciodată prioritățile, oricât de multă treabă avem la birou și oricâte responsabiliți familiale am avea. Trebuie să ne facem în permanență timp pentru educația și perfecționarea cunoștințelor noastre.

Vorbiți fluent în orice limbă!

Cursuri stimulative, structurate în lecții relevante și interesante
care se desfășoară într-un mediu atrăgător și confortabil.
Profesori dinamici și dedicați!

Aflați mai mult!
021 253 22 55