Culese de la cursanti…

Rândurile ce urmează vă vorbesc despre Echo, centru nostru de limbi străine. De prisos orice alte cuvinte.

1. Din momentul în care m-am înscris la acest curs, m-am simțit foarte bine alături de colegi și mai ales de trainer. Am învătat foarte multe lucruri interesante pe perioada acestui curs de limba engleză.
Taxa mi s-a părut foarte accesibilă. Tineți–o tot așa!

Roibu Elena


2. Lumea Echo ți se descoperă și îti oferă posibilitatea să îți extinzi cunoștințele despre oamenii și popoar; este o aventură printre cuvinte, sensuri și expresii.

Pascaluță Svetlana


3. Eu, personal, sunt foarte încântată de aceste cursuri. Pâna acum am făcut mai mulți ani de meditații în paticular și nu mi s-a parut că am învătat mare lucru. Aici este mult mai ieftin ( și bineînteles contează ) și mai plăcut (datorită grupului, glumelor, atmosferei detașate). Se pune accentul exact pe ceea ce-mi doream, și anume pe conversație., pe a reuși să vorbești într-o limbă străină.
De asemenea, materia mi se pare foarte bine organizată, și, din fericire, o urmăm punctual.
Avem toate mijloacele de învățare, așa că nu ne rămaâne decât …..SĂ ÎNVÂȚĂM.

Hrehorciuc Caragea Andreea


4. Chiar acum, înainte de a primi acest formular, mă gândeam că aici mă simt foarte confortabil; este un loc foarte cald și primitor, care mă ajută să desfăsor o activitate relaxantă și mă ajută să învăț mai ușor decât la celelelte cursuri la care am participat până acum.
Cursurile sunt interactive, profesorul este deschis, de aceea îți poți exprima orice părere fără teama de a fi respinsă sau considerată greșită.

Tofan Alexandra


5. Până să urmez cursurile la această școala Echo, învățarea limbii engleze era o provocare pentru mine. Am descoperit profesori draguți și prietenoși care vor să plecăm cu lucruri noi bine învățate, pe care să le folosim în viață. Echo înseamnă relaxare și o lume noua pe care o recomand cu căldură tuturor celor care vor să învețe limba engleză.

Ciortan Daniela


6. Pentru mine, Echo este școala pe care o frecventez cu drag, este locul în care vin cu plăcere, iar cursurile de limba arabă la care particip sunt foarte importante.Nu numai că învăț arabă, dar, în același timp, învăț și alte lucruri noi ce țin de cultură generală și care mă ajută să devin un om mai bun, mai cult. Domnul profesor este o adevărată sursă de inspirație pentru mine. Mă simt în largul meu la ore iar acest lucru este, de asemenea, foarte important.

Bratu Monica


7. Când am făcut inscrierea la cursurile de limbi străine oferite de Echo, mă așteptam și doream să vin la curs, să învăț, să îmi perfecționez cunoștintele de limbă. Doar că aici am găsit mai mult de atât, iar atmosfera și locația unde se desfăsoară cursul sunt calde, primitoare. Cursul se desfășoară într-un mod interactiv și plăcut iar noțiunile teoretice sunt urmate de exerciții și exemple foarte bine alese care să ne faciliteze asimilarea noțiunilot predate.

Coteanu Alexandru


8. Cursul de limba engleză de la Echo îl văd ca fiind un privilegiu. Aici găsești profesori bine pregătiți, cu adevărat profeșioniști cât dar și colegi care te ajută să treci peste greșelile inerente (fără să te simti ridicol)

Pena Sorin


9. Echo este un institut care oferă cursuri de limbi străine la standarde internaționale . Atât profesorii și modalitatea de predare demonstrează multă răbdare și deschidere față de cursanți, lucru care îi activează constant.

Ana Popescu


10. Echo este foarte important pentru mine că îmi oferă un mare avantaj în dezvoltarea atât personală cât și profesională. Totodată, mă ajută să îmi exprim ideile și șă comnunic cu persoane de altă naționalitate.

Stan Mihaela


11. De când păsești în clădirea Echo este imposibil să nu observi amabilitatea personalului de la receptie, iar profesorul te face să te simți confortabil în propia persoană.
Mă refer în mod special la Ramona Dobre. O apreciez pentru interesul pe care îl are față de cursanți. Am studiat un modul cu un alt trainer aproape la fel de bun, dar acesta este pe măsura așteptarilor mele.Trainerul meu este o persoană care știe cum să pună în aplicare diferite metode de învătare. Intr-un cuvânt este pasionată de ceea ce face, iar asta se simte. Felicitări doamnei Ramona Dobre și felicitări voua pentru alegerea făcută.

Băciucu Anca Cristina (locul I)


12. Este un centru fresh, te simți bine, destins, vorbind ca în reclame este o experiență pe care foarte repede începi să ți-o dorești. Zilele de marți și joi sunt repere în săptămână.
Fetele (personalul de la centru) sunt drăguțe și serioase, nu rămân întrebări fără răspunsuri, este o atmosferă plăcută. Profesoarele simpatice, cu bună metodă didactică.
Mie îmi place să învăț engleza cu voi.

Nailia Mădălina


13. Recunosc că atunci când m-am înscris la curs cunoșteam prea putine despre The Echo, ca atare nu aveam așteptări prea mari. Scopul meu era doar să îmi îmbogățesc abilitațile de comunicare și gramatica limbii engleze.
Acum, spre finalul cursului, sunt mulțumită de alegerea făcută din mai multe motive: echipa tânăra din “spatele scenei” care m-a întâmpinat mereu cu zambetul pe buze, după o zi încărcată, mă găseam într-un mediu relaxat cu oameni deschisi la nou. Apoi, discuțiile libere pe teme diverse, la un ceai, ca între prieteni vechi, mi-au dezvoltat treptat și într-un mod ușor vocabularul, iar materialele complexe și gratuite au fost un plus. Nu în ultimul rând, mulțumită Laurei Trifan, care, prin profesionalism și rabdare, a format, încă de la inceput, o echipa omogena și rezultatul a fost peste așteptări. In final, acest curs m-a ajutat să depășesc barierele lingvistice și culturale dintre mine și colegii de serviciu, să îi cunosc și să colaborăm mai bine. Din toate aceste ratiuni, mi-ar placea să revin și chiar recomand și altora cursurile Echo.

Ioniță Cristina(locul II)


14. Α – Alfa, Β- Beta, Γ – Gama, Δ – Delta, E – Echo… Hmmm…Gresit. Corect ar fi E – Echo, Α – Alfa, Β- Beta, Γ – Gama, Δ – Delta si restul.

Huzmurachi Beatrice Annemary (locul III)

Vorbiți fluent în orice limbă!

Cursuri stimulative, structurate în lecții relevante și interesante
care se desfășoară într-un mediu atrăgător și confortabil.
Profesori dinamici și dedicați!

Aflați mai mult!
021 253 22 55