Cum începi să studiezi o limbă nouă?

Începuturile pot fi, uneori, grele. Nu este întotdeauna uşor să te apuci să studiezi un domeniu cu totul nou, în care, mai întâi, poți face multe greşeli și abia după ceva timp te descurci pe cont propriu.
Şi totuşi, cu toţii avem planuri mari: “voi învăţa să cânt la chitară”, “voi urma cursuri de pilotaj”, “voi fi designer” sau “voi studia o limbă nouă”. Pe multe dintre aceste dorințe le lăsăm, apoi, în baza unei viitoare versiuni ale noastre care să ducă ţelurile la bun sfârşit…ca şi cum acest viitor self va deveni dintr-odată mai capabil ori mai bine organizat decât suntem în prezent și aşteptăm. Însă realitatea este că, în acest ritm, acea zi nu va veni niciodată; trebuie să începem să ne asumăm responsabilitatea unui plan!
Ce putem face?
Mai întâi, pentru a-ţi îndeplini planurile, este nevoie de un prim pas: selectează limba străină de care ai nevoie ori pe care ți-ar plăcea să o stăpânești. Dacă ești nehotărât, caută să vezi la ce scară este utilizată limba respectivă, cum îi arată viitorul, care îi este istoria, poate devii cucerit. Apoi, gândește-te la școala care ți se potrivește, citește despre metoda de organizare a cursurilor, metoda de predare abordată, recomandările, vezi cât de primitor este sediul, cât de amabilă echipa și contactează-i! Odată înscris la curs, o școală bună ( ca Echo 🙂 ) poate face lucrurile în locul tău!
Poți începe să te documentezi puțin și despre cum să maximizezi avantajele pe care le ai – buna organizare a grupului din care faci parte, eforturile unui profesor competent, materiale de studiu avizate. Da, sunt multe trucuri şi informaţii utile la care poţi apela în strategia studiului, afară de atenție și implicare, lucru suplimentar, contact auditiv ori vizual cu limba, dar le vei cunoaşte pe parcurs, pe măsură ce ajungi să ai nevoie de ele.
În final, avem o provocare pentru voi toți: vă provocăm să vă îndepliniţi scopurile…vă provocăm să începeţi studiul unei limbi străine! Una mai extravagantă ca araba ori suedeza, una cuceritoare ca spaniola ori ca italiana, chiar una des auzită, precum engleza, franceza ori germana!

La Echo, cursurile de limbi străine se organizează în variantă grup pentru engleză, germană, arabă și greacă și în variantă individuală pentru italiană, spaniolă, olandeză, norvegiană, suedeză, japoneză sau chineză.
De asemenea, Echo organizează cursuri corporate la sediul clienților – persoane juridice.

Vorbiți fluent în orice limbă!

Cursuri stimulative, structurate în lecții relevante și interesante
care se desfășoară într-un mediu atrăgător și confortabil.
Profesori dinamici și dedicați!

Aflați mai mult!
021 253 22 55