Cum să ne facem vara mai colorată!

De câteva zile cei mici au intrat în vacanța de vară. Cei mari profită din plin de acest răstimp pentru a-și planifica cel mai asteptat concediu de peste an – concediul de vară condimentat cu relaxare, soare și distracție.
După câteva săptămâni petrecute la mare sau la munte, adulții vor fi nevoiți să-și reia activitatea, însă acest lucru nu îi va împiedica să petreacă mai mult timp cu membrii cei mici ai familiei. Este ocazia perfectă să vă relaxați și să studiați în același timp, să citiți cărți în limba engleză și, nu în ultimul rând, să jucați diverse jocuri cu cei mici, jocuri pe care ei le-au învățat de la profesorii de limba engleză.

Și pentru că este de preferat ca aceștia să nu-și întrerupă toate activitățile, Echo Kids îi invită la seminarii pe diverse teme de interes și finalizate cu proiecte, iar pe cei mari la diverse cursuri de limbi straine, fie în variantă grup, fie în variantă individuală.

Să ne colorăm vara cu cele mai frumoase cursuri și seminarii, acum că am terminat cu examenele Trinity, Cambridge sau cu examenul de pregătire pentru clasa a -V-a!

Nu mai stați pe gânduri, vă așteptăm la cele mai interesante cursuri și seminarii!

Centrul de limbi străine Echo oferă cursuri atât pentru copii cât și pentru adulți într-o varietate de formate.

Vorbiți fluent în orice limbă!

Cursuri stimulative, structurate în lecții relevante și interesante
care se desfășoară într-un mediu atrăgător și confortabil.
Profesori dinamici și dedicați!

Aflați mai mult!
021 253 22 55