CURSURI DE LIMBA FRANCEZĂ

Cursuri

Cursuri de franceză la Echo

Franceza este una dintre cele mai cunoscute limbi romanice, vorbită de aproximativ 75 de milioane de oameni în întreaga lume.

Este limba oficială în Franţa, Haiti şi Luxemburg şi una dintre cele şase limbi oficiale ale Uniunii Europene. Limba are un număr de caracteristici aparte, cum ar fi inflexiunea, declinarea și conjugarea, care o aseamănă cu limba română și alte limbi romanice.

În plus, pronunţia franţuzească diferă mult de scriere, iar „vous” și „tu” sunt cuvinte care diferențiază gradul de formalitate. În general, gramatica limbii franceze poate fi comparată cu cea a limbii române, fiind considerată una dintre cele mai dificile de învățat.

Învață franceza și descoperă un nou mod de a comunica!

Happy latin man holding flag of France and showing tablet with blank screen, sitting at desk in room
Cursuri

Desfășurare
cursuri

Poți alege să urmezi cursurile noastre fie în variantă fizică, fie la sediul nostru sau la sediul companiei tale, pentru o experiență de învățare personalizată și interactivă. Sau, dacă preferi să înveți din confortul casei tale sau de la birou, poți alege varianta online, prin intermediul platformelor Teams, Google Meet sau Zoom.

French language
pricing

Tipuri de cursuri

Dacă ești în căutarea unui curs personalizat care să se potrivească nevoilor și preferințelor tale, Echo îți oferă opțiunea de a alege varianta individuală sau semi-individuală a cursului nostru, la prețuri accesibile

Semi-Individual

Opțiunea semi-individuală este ideală pentru cei care doresc să învețe împreună cu un prieten sau coleg. De asemenea, oferim cursuri corporate personalizate pentru companiile care doresc să îmbunătățească abilitățile lingvistice ale angajaților lor.

Online - 60 lei / oră / persoană

Fizic - 70 lei / oră / persoană

Individual

Prin alegerea opțiunii individuale, poți avea parte de o atenție personalizată din partea profesorului, ceea ce îți va permite să-ți îmbunătățești abilitățile de comunicare și să înveți într-un ritm confortabil pentru tine.

Online - 90 lei / oră

Fizic - 100 lei / oră

Cursuri

Alte cursuri

Ukrainian child girl in embroidered shirt vyshyvanka with yellow and blue flag of Ukraine in field.
CURSURI DE LIMBA UCRAINEANĂ

Folosirea limbii ucrainene este în creștere după o lungă perioadă de declin. La Kiev, se vorbește atât rusa cât și ucraineana în prezent, o modificare importantă având în vedere că în epoca comunistă se vorbea doar rusa

descopera curs »
russia
CURSURI DE LIMBA RUSĂ

Vorbită de mai mult de 160 de milioane de persoane în întreaga lume, limba lui Pușkin, Tolstoi, Dostoievski ori Bulgakov reprezintă adeseori un punct de interes pentru cursanții Echo.

descopera curs »
Turkey flag waving
CURSURI DE LIMBA TURCĂ

Turca vorbită în Imperiul Otoman era o variantă modificată a alfabetului arab.

descopera curs »
newsletter

Abonează-te la newsletter-ul nostru și vei fi la curent cu cele mai recente noutăți!

Contact

Vorbiți fluent în orice limbă!

Îți oferim oportunitatea de a descoperi cursuri de limbă străină captivante și bine structurate, care includ lecții relevante și interesante, organizate într-un mediu atractiv și confortabil. Vei avea ocazia să înveți de la profesori dinamici și dedicați, care îți vor oferi nu doar o educație de calitate, ci și o experiență de învățare captivantă și plăcută. Cu aceste cursuri, vei dobândi cunoștințele și abilitățile necesare pentru a comunica și a interacționa cu succes într-un mediu internațional, atât în plan personal, cât și profesional.