CURSURI DE LIMBA SPANIOLĂ

Cursuri

Cursuri de spaniolă la Echo

În secolul XXI, vorbirea mai multor limbi este o practică obișnuită, iar dacă sunteți tentat să vă alăturați miilor de oameni din întreaga lume care vorbesc spaniola, ar fi bine să știți că aceasta este vorbită de peste 400 de milioane de persoane din Mexic până în Argentina.

Dacă sunteți român, ați avea noroc, deoarece spaniola și româna au rădăcini latine comune, făcând studiul acestei limbi mai accesibil. Cu toate acestea, pronunția spaniolei poate fi o provocare pentru un vorbitor de română, deoarece unele sunete precum j, x, ll și rr (erre doble) pot fi dificil de pronunțat.

De asemenea, gramatica limbii spaniole poate fi destul de complexă, dar dacă ați învățat deja franceză, italiană sau portugheză, vă va fi mai ușor să învățați gramatica limbii spaniole.

Cursurile de limba spaniolă ar putea fi o alegere bună pentru a vă dezvolta abilitățile lingvistice și pentru a vă bucura de oportunitățile de comunicare cu oameni din toată lumea.

Excited male tutor sitting at table with flag of Spain and using smartphone, looking and smiling at
Cursuri

Desfășurare
Cursuri

Poți alege să urmezi cursurile noastre față-în-față, fie la sediul nostru sau la sediul companiei tale, pentru o experiență de învățare personalizată și interactivă. Sau, dacă preferi să înveți din confortul casei tale sau de la birou, poți alege varianta online, prin intermediul platformelor Teams, Google Meet sau Zoom.

Woman traveling in Zaragoza city, Spain
pricing

Tipuri de Cursuri

Dacă ești în căutarea unui curs personalizat care să se potrivească nevoilor și preferințelor tale, Echo îți oferă opțiunea de a alege varianta individuală sau semi-individuală a cursului nostru, la prețuri accesibile

Semi-Individual

Opțiunea semi-individuală este ideală pentru cei care doresc să învețe împreună cu un prieten sau coleg. De asemenea, oferim cursuri corporate personalizate pentru companiile care doresc să îmbunătățească abilitățile lingvistice ale angajaților lor.

Online -60 lei/oră/persoana

Fizic - 70 lei/oră/persoana

Individual

Prin alegerea opțiunii individuale, poți avea parte de o atenție personalizată din partea profesorului, ceea ce îți va permite să-ți îmbunătățești abilitățile de comunicare și să înveți într-un ritm confortabil pentru tine.

Online - 90 lei/oră

Fizic - 100 lei/oră

Cursuri

Alte Cursuri

Învățarea unei limbi străine poate fi o experiență captivantă și provocatoare în același timp. Indiferent dacă vrei să călătorești în străinătate, să îți îmbunătățești perspectivele

descopera curs »
Ukrainian child girl in embroidered shirt vyshyvanka with yellow and blue flag of Ukraine in field.
CURSURI DE LIMBA UCRAINEANĂ

Folosirea limbii ucrainene este în creștere după o lungă perioadă de declin. La Kiev, se vorbește atât rusa cât și ucraineana în prezent, o modificare importantă având în vedere că în epoca comunistă se vorbea doar rusa

descopera curs »
russia
CURSURI DE LIMBA RUSĂ

Vorbită de mai mult de 160 de milioane de persoane în întreaga lume, limba lui Pușkin, Tolstoi, Dostoievski ori Bulgakov reprezintă adeseori un punct de interes pentru cursanții Echo.

descopera curs »
newsletter

Abonează-te la newsletter-ul nostru și vei fi la curent cu cele mai recente noutăți!

Contact

Vorbiți fluent în orice limbă!

Îți oferim oportunitatea de a descoperi cursuri de limbă străină captivante și bine structurate, care includ lecții relevante și interesante, organizate într-un mediu atractiv și confortabil. Vei avea ocazia să înveți de la profesori dinamici și dedicați, care îți vor oferi nu doar o educație de calitate, ci și o experiență de învățare captivantă și plăcută. Cu aceste cursuri, vei fi echipat cu cunoștințele și abilitățile necesare pentru a comunica și a interacționa cu succes într-un mediu internațional, atât în plan personal, cât și profesional.