De ce să te înscrii la un curs de limbi străine în luna mai?

Pe ultima sută de metri, înainte de a anunța cursurile de vară, îți recomandăm un curs de limbi străine cu începere din luna mai pentru că

a) Suntem siguri că te pregătești pentru o vacanță de vară undeva în străinătate și chiar și doar modulul de începători te-ar putea ajuta să te descurci în țara respectivă. În plus, ajungând acolo după ce ai făcut un număr de ore de curs, te va ajuta să îți crești fluența în acea limbă și să faci diverse legături între ce ai învățat propriu-zis și cum vei vorbi.
b) Suntem siguri că înscrierea la un modul de limba franceză, germană sau poate olandeză, ar fi un prilej sau o scuză pentru a-ți alege o nouă destinație de vacanță; de exemplu, dacă începi sau ai început un curs de limba franceză, îțt recomandăm o vizită în Toulouse sau dacă înveți olandeză, de ce nu ai vizita morile de vânt din Olanda.
c) Suntem convinși că, începând un curs de limba turcă sau greacă acum, vei avea timp peste vară să termini modulul și să ai timp să te uiți peste tot materialul pe care l-ai studiat. Vei începe din toamnă un modul începător plus cu forță și cu o bază foarte bine așezată.
d) Suntem siguri că începerea, continuarea unui modul de limbă străină la Echo te va ajuta să îți găsești un job mai ușor în toamnă sau să avansezi în compania în care deja lucrezi când recesiunea se va fi terminat oficial.

Centrul de Limbi Străine Echo oferă cursuri de limba engleză, germană, turcă, arabă, italiană, franceză în variantă club (maxim 10 persoane) cu accent pe interactivitate și comunicare și cursuri de limba olandeză, suedeză, chineză, japoneză, daneză în variantă individuală, acordând o atenție sporită cursantului.

Vorbiți fluent în orice limbă!

Cursuri stimulative, structurate în lecții relevante și interesante
care se desfășoară într-un mediu atrăgător și confortabil.
Profesori dinamici și dedicați!

Aflați mai mult!
021 253 22 55