Despre cursurile de limba engleză și materialele educaționale

În ultima perioadă, cursantii nostri au început să acorde o atenție deosebită materialelor de pe care se susțin cursurile de limba engleză. Ne îndreptăm atenția către ei dar și către potențialii cursanți; ne dorim ca deciziile cu privire la participare să poată fi luate cât mai ușor cu putință, de aceea ne-am gândit că o scurtă prezentare a manualelor ar fi de mare ajutor.
cursurile de limba engleza Despre cursurile de limba engleză și materialele educaționale DSC 1388
Se folosesc, la Echo, manualele Global de la Editura Macmillan. Global Beginner pentru nivel începător, Elementary pentru începător plus, Pre–Intermediate la cursurile de nivel mediu, Intermediate la mediu plus, iar Upper Intermediate nivel avansat și Advanced – avansat plus. Așadar, fiecare manual menționat corespunde câte unui nivel de cunoștințe de limbă străină așa cum sunt stabilite de Cadrul de Referință European. Se asigură continuitate pe aceeași metodă de predare, evoluție în noțiunile asimilate.

Global Beginner este manualul la care se apelează pentru cursurile de limba engleză, nivel începător. De specificat pentru început, cursurile de nivel începător se adresează persoanelor care nu au mai studiat niciodată această limbă, sau celor care consideră că studiile din liceu ori facultate nu au fost consistente.
Aceste cursuri sunt introductive, cursantul putând să pătrundă în tainele și cultura poporului respectiv.

La finalizarea unui astfel de modul, cursanții vor putea să salute, să se prezinte, să spună care este ocupația lor, unde locuiesc și din ce membri le este alcătuită familia. De asemenea, vor învăța cifrele, zilele saptamanii, culorile, animalele, obiectele dintr-o cameră, fructele si legumele. Notiunile gramaticale vor fi și ele presărate în multe din lecțiile de-a lungul modulului, în mod special verbele “ to be” și “ to have”, astfel încât cursanții să poată folosi corect în orice context formele verbale.

Abia în momentul în care au fost familiarizați cu această limbă, putem merge mai departe cu modulul de începator plus, iar aici se va studia din manualul Global Elementary.
Revenim puțin la cele precizate mai sus, în cazul în care o persoană a studiat limba engleză în scoală, liceu sau facultate, persoana respectivă nu trebuie să se înscrie la un curs de limba engleză nivel începător absolut, deoarece are toate șansele să se plictisească. Chiar dacă a trecut ceva vreme de când noțiunile respective nu au fost utilizate, un curs de limba engleză, nivel începator plus, te antrenează și te ajută să-ți reamintești informațiile studiate cu ceva vreme în urmă. Cu toate că mai sunt anumite noțiuni pe care poate nu le stapaniți foarte bine, cursul vă poate motiva și, astfel, veți reuși să aveți rezultate mai bune într-un timp mai scurt.
La cursurile de nivel începător plus, partea gramaticală, cursanții vor studia articolele “a” și “an”, prepozițiile “from”, “near”, “in”, timpul present simple cu regulile de la persoana a-III-a și present simple la forma negativ; pronumele și adjectivele posesive; adverbele de frecvență; past simple cu verbe regulate și neregulate; present continous cu verbele care nu sunt utilizate la acest timp, de asemenea comparativele și superlativele; substantivele numărabile și nenumărabile; “there is” și “there are”; modalul “can”; trecut simplu de la verbul “to be” și “to have” și pronumele directe și indirecte.

Partea de vocabular începe să prindă contur la acest nivel, se va discuta pe baza temelor care se regăsesc în manual, despre hobby-uri, despre hotel și cum se fac rezervări pentru vacanțele de peste an, despre tipurile și genurile de filme preferate, despre fenomenele atmosferice, despre mijloacele de transport, anunțurile din mijloacele de transport (avioane, trenuri, metrouri) și despre alte situații date cu care vă puteți confrunta în viața de zi cu zi.

Așadar, dacă v-ați hotărât să puneți bazele cunoașterii limbii engleze, dacă aveați vreo lacună în ceea ce privește tematicile pentru noțiunile de vocabular, nu vă rămâne decât să vizitați site-ul nostru, www.theecho.ro, și să vă alegeți cursul potrivit.

Vorbiți fluent în orice limbă!

Cursuri stimulative, structurate în lecții relevante și interesante
care se desfășoară într-un mediu atrăgător și confortabil.
Profesori dinamici și dedicați!

Aflați mai mult!
021 253 22 55