În lunile Noiembrie și Decembrie, la Echo!

Iată ca timpul a trecut foarte repede și deja ne facem planuri pentru vacanța de iarnă. Înainte de a intra intr-o binemeritată vacanță, ne-am gândit ca în ultimele luni ale anului, să vă ajutăm să luați deciziile cele mai bune, iată cum:

Mai întâi, te invităm să ne vizitezi în luna noiembrie, de luni până vineri de la 17.30 la 19.00 sau de la 19.15 la 20.45 la sediul nostru din str. Dimitrie Onciul, nr. 33, sector 2 (Zona Foișorul de Foc).

Deoarece nu dorim să te amăgim să vii la cursurile noastre, spunându-ți cât de buni sunt profesorii, cât de inovativă este metoda de predare și cât de interactive sunt orele de curs, îți oferim posibilitatea să asiști la o ședință GRATUITĂ pentru a vedea cum se desfășoară un curs de limbi străine la standarde Echo.

Te așteptăm să ne contactezi telefonic (021.253.22.55) sau pe e-mail (nicoleta.ionita@theecho.ro) pentru a-ti alege cursul la care vrei să asiști sau pentru orice alte detalii pe care le consideri a fi necesare.

Și pentru că Mosu’ trebuie să trecă și pe la Echo, ca în fiecare an, ne-am gândit ca în luna Decembrie să premiem cele mai interesante păreri despre cursurile Echo, fie ele mai bune sau mai rele, după cum am fost,sau nu am fost, cuminți. Pentru mai multe detalii, nu trebuie decât să vizitați blog-ul sau site-ul nostru și să vă spuneți părerea.

Vă asteptăm cu drag!

Vorbiți fluent în orice limbă!

Cursuri stimulative, structurate în lecții relevante și interesante
care se desfășoară într-un mediu atrăgător și confortabil.
Profesori dinamici și dedicați!

Aflați mai mult!
021 253 22 55