Învaţă engleza de afaceri pentru afacerea ta!

Deţineţi o afacere sau lucraţi într-o companie multinaţională şi doriţi să vă puneţi la punct vocabularul de afaceri specific sau pur şi simplu vreţi să vă îmbogăţiţi cunoştinţele generale de limba engleză abordând un limbaj specializat?

ECHO vă propune cursuri de limba engleză de afaceri, variantă individuală, care să vă ajute să dobândiți un vocabular vast pentru a putea comunica cu partenerii de afaceri fără probleme: un modul de 42 de ore respectiv 28 de sedințe a câte 1.5 ore, în orice zi, oricând de luni până vineri, în funcție de programul dumeavoastră, care să vă ajute să vă exprimați cu usurință ideile și opiniile în limba engleză si cu accentul sporit pe comunicarea orală.

Lecţiile se axează pe o metodă comunicativă, cu multe jocuri de rol care să simuleze scenarii de afaceri incluzând prezentări, negocieri, întâlniri de afaceri, conversaţii telefonice.

Pentru a putea participa la un astfel de curs, este necesar să aveţi cel puţin un nivel mediu (B1) de cunoştinţe generale de limba engleză.

Aceste cursuri sunt strict adaptate nevoilor dumneavoastră, spre deosebire de ședințele de grup, unde cursul are în vedere nevoile comune ale participanților. Este cea mai bună metodă de a învăța diverese strategii pentru afacerea dvs., cu un vocabular specific într-un mediu plăcut și relaxant, pentru a întâmpina cu succes orice situație dată.

Un element esențial în învățarea unei limbi străine este trainerul care trebuie să-i insufle cursantului o pasiune pentru limbile străine și să îl ajute să învețe într-un timp scurt. Echo are la dispoziție o echipă de traineri profesioniști, absolvenți ai facultăților de specialitate și cu o vastă experiență în predarea limbilor străine.

Vă așteptăm!

Vorbiți fluent în orice limbă!

Cursuri stimulative, structurate în lecții relevante și interesante
care se desfășoară într-un mediu atrăgător și confortabil.
Profesori dinamici și dedicați!

Aflați mai mult!
021 253 22 55