De ce să învățăm limba engleză?

4 aspecte ale vieții în care limba engleză ne ajută

1. Studii

biblioteca limba engleză De ce să învățăm limba engleză? 1

Argumentul academic este cu siguranță un motiv care te va încuraja să începi studiul sau să aprofundezi această limbă. Universitățile cele mai bune din lume sunt cele din țările în care limba engleză este cea oficială, sau dacă nu, sunt cele ale căror curriculă conține cursuri cu predare în engleză.

Mai mult, foarte multe cărți, manuale, tratate și teorii au fost elaborate și studiate în limba engleză. Este foarte util să cunoaștem conceptele cu care operăm înțelegând nuanța în care au fost folosite în contextul original.

2. Carieră

carieră limba engleză De ce să învățăm limba engleză? 2
Fiind una din cele mai utilizate limbi în afaceri și instituții străine, cunoașterea englezei te va ajuta să comunici cu ușurință în activitățile profesionale. De asemenea, cu cât o vei stăpâni mai bine, cu atât vei crea o impresie mai bună partenerilor și colaboratorilor.

3. Timp liber

timp liber limba engleză De ce să învățăm limba engleză? 3
Limba engleză are cel mai mare fond lexic, cuprinzând 250.000 cuvinte. Asta înseamnă că ai 250.000 cuvinte pe care să le înveți și pe care să le utilizezi în conversații cât mai interesante.

4. Curiozități

curiozități limba engleză De ce să învățăm limba engleză? 4

Engleza este cea mai folosită limbă în industria divertismentului. Dacă vrei să înțelegi cât mai bine versurile melodiilor favorite, sau dacă vrei să urmărești filmele fără subtitrare, atunci este clar că trebuie să începi să înveți limba engleză.

Vorbiți fluent în orice limbă!

Cursuri stimulative, structurate în lecții relevante și interesante
care se desfășoară într-un mediu atrăgător și confortabil.
Profesori dinamici și dedicați!

Aflați mai mult!
021 253 22 55