Luna Iunie – Luna cursurilor de engleză de afaceri!

Înainte de vacanța mult dorită, te așteptăm la o sesiune intensivă de cursuri de engleză de afaceri.

Nu mai înveți despre călătorii, restaurante, îmbrăcăminte ci abordezi noțiuni de care ai nevoie zi de zi când intri în contact cu șefii, colegii de birou, subcontractorii.
Vei aborda teme legate de o zi de muncă, de modalitatea de a te prezenta, de a-ți redacta cv-ul și scrisoarea de intenție, de exprimarea timpului în strânsă legătură cu stabilirea unei întâlniri, ședințe, teleconferințe, activitățile zilnice de la locul de muncă, de exprimarea invitaţiilor, ofertelor, sugestiilor, cerinţelor, de folosirea limbajului social adecvat mediului de business, descrierea rolului fiecărui participant în companie, chestiuni financiare (facturi, ordine de plată, credite, împrumuturi, etc), exprimarea opiniilor în cadrul unor întâlniri de afaceri în diverse departamente, scrierea emailurilor, forma corectă de adresare, limbaj formal vs limbaj informal.

Cui se adresează acest tip de curs?
Tuturor persoanelor, aflate la un nivel mediu de limba engleză, dornice să își îmbunătățească limbajul de afaceri și să își fluentizeze vorbirea.

Cum sunt organizate aceste cursuri?
Vor fi 2 tipuri de cursuri care se vor desfășura dimineața, înainte de orele de serviciu:

Enterprise A: Din data de 08/06/2010, programul fiind marțea și joia de la ora 8.30 la ora 10.00. Cursul se va termina în data de 1/07/2010. Cursul cuprinde 12 ore de curs, adică 8 ședințe a câte 1.5 ore. Ultima ședință va fi o masă rotundă asupra unui subiect deja discutat în timpul celor 8 ședințe.

Enterprise B: Din data de 09/06/2010, programul fiind miercurea, de la ora 8.30 la ora 10.00 si de la 10.15 la 11.45. Cursul se va termina în data de 30/06/2010. Cursul cuprinde 12 ore de curs, adică 8 ședințe a câte 1.5 ore. Ultima ședință va fi o masă rotundă asupra unui subiect deja discutat în timpul celor 8 ședințe.

Unde se desfășoară aceste cursuri?
La sediul nostru din Str. Dimitrie Onciu nr.33, sector 2, Bucureşti (zona Foişorul de Foc) sau la sediul companiei dvs.

Cât costă un astfel de curs?
Tariful este de 250 lei/persoană/modul dacă acest curs este susținut la sediul nostru; pentru un curs similar, la sediul companiei dumneavoastră, nu ezitați să ne contactați.

Vorbiți fluent în orice limbă!

Cursuri stimulative, structurate în lecții relevante și interesante
care se desfășoară într-un mediu atrăgător și confortabil.
Profesori dinamici și dedicați!

Aflați mai mult!
021 253 22 55