Mai mult despre materialele educaționale folosite la cursurile de engleză!

După câteva luni de studiu, mai exact 6 luni, iată-ne ajunși și la nivelul de mediu unde vom studia de pe Global Pre-Intermediate, nivel care ne lărgește și mai mult orizonturile și care ne propune să comunicăm eficient în limba engleză. La sectiunea gramatică, se regăsesc noțiuni studiate la nivelul de începator plus, însă acestea sunt folosite în situații mai complexe și categoric se vor adăuga altele noi. Astfel, informațiile studiate se fixează mai bine și de aici înainte le utilizăm corect. Partea de vocabular va cunoaște o ascensiune, vom putea discuta pe baza oricărei teme, despre ce ne place să vizităm, ce ne face plăcere să mâncăm și la ce restaurante, vom putea discuta despre planurile noastre, despre job-ul nostru și colegii de serviciu.

Celor care vor să studieze o limbă străină le reamintesc că studiul unei limbi străine necesită timp și voință; doar făcând pași mici și siguri, rezultatele nu vor întârzia să apară. Tocmai de aceea, timpul nu trebuie să fie un impediment. In plus, dacă faceți o scurtă analiză, la momentul actual, învătarea unei limbi străine începe încă din școală primară și se termină odată cu finalizarea facultații sau a masterului. Dacă veți face și un calcul, s-ar putea să fie necesar să dedicați câțiva ani studiului limbii străine alese, spre deosebire de cele câteva luni despre care vă scriam în rândurile de mai sus.

Odată ce ne-am pus la punct regulile gramaticale și conversaționale, putem să mergem mai departe cu nivelul mediu plus care este studiat de pe manualul Global Intermediate. Acest curs se adresează persoanelor dornice să își perfecționeze abilitățile de comunicare, celor care vor să redactaze scrisori, email-uri și texte la un nivel ridicat de corectitudine și vor să cunoască excepțiile gramaticale din limba engleză. Tot de la acest nivel, puteți opta fără probleme pentru un curs de limbaj specializat.

Nivelul avansat este penultimul nivel, manualul pus la dispoziție este Global Upper –Intermediate. La acest nivel, cursanții vor putea întelege un discurs lung sau vor viziona filme fără subtritare, fără a mai întâmpina probleme de înțelegere. De asemenea, cursanții se vor familiariza și cu texte literare și/sau articole de limbaj specializat. Și ultimul, dar nu cel din urmă nivel, cel avansat plus – Global Advanced, este un curs care se adresează persoanelor care au un nivel ridicat de cunoștințe, cărora regulile și structurile gramaticale le sunt familiare. De obicei, persoanele care se înscriu la aceste cursuri își doresc să susțină examene recunoscute internațional (Cambridge, Ielts, Toefl, ș.a.m.d), să aplice pentru o bursă sau un job în străinătate, iar nivelul de limbă trebuie să fie impecabil, foarte apropiat de cel al unui vorbitor nativ.

Vorbiți fluent în orice limbă!

Cursuri stimulative, structurate în lecții relevante și interesante
care se desfășoară într-un mediu atrăgător și confortabil.
Profesori dinamici și dedicați!

Aflați mai mult!
021 253 22 55