Opt ani cu ec(h)ou

Anul acesta, Echo a împlinit 8 ani de când a pus la dispoziția dumneavoastră primele cursuri de limbi străine. Este exact vârsta la care ai curajul să te desprinzi și să spui lucrurilor pe nume, de aceea vă amintim cum, cu vreme în urmă, Echo a strâns carămidă cu cărămidă și și-a creat un univers din care nu îi lipsește nimic, universul limbilor străine. Este un univers creat cu multă muncă și îndestulătoare originalitate, din dorința de a fi cei mai buni.

Iată-ne, astăzi, sărbătorindu-ne importanta aniversare, iar dumneavoastră, din acest univers al limbilor străine, vă propunem să vă alegeți cele mai interesante și interactive cursuri, individuale sau de grup, pentru dumneavoastră sau pentru cei mici. Iar pentru oamenii care nu au foarte mult timp la dispozitie, venim la ei și facem cursuri în cadrul corporațiilor unde își desfășoară activitatea. Și tot din univesul limbilor străine vă oferim traduceri, verificări și interpretariate.

Nu vrem să ne oprim aici, ci să fim din ce în ce mai buni. Așa că, după o vară presărată de cursuri de limbaj general ori de conversație, scurte, de vară, sesiuni tematice și tabere pentru copii ori alte extra – activități, din luna septembrie, vă vom întâmpina cu cele mai diversificate și atractive cursuri. Dar surprizele nu se vor opri aici, deci fiți cu ochii pe noi!

Vorbiți fluent în orice limbă!

Cursuri stimulative, structurate în lecții relevante și interesante
care se desfășoară într-un mediu atrăgător și confortabil.
Profesori dinamici și dedicați!

Aflați mai mult!
021 253 22 55