Teste online - limbi străine

Cursurile de limbi străine Echo pun accentul primordial pe cursant şi pe evoluţia acestuia în cadrul cursurilor şi de-a lungul nivelelor. Iată de ce această nouă secţiune de teste este dedicată în primul rând cursanţilor Echo, actuali sau viitori.

Chiar dacă descrierea nivelurilor Echo ar putea să ajute cursantul în a-şi identifica nivelul actual, testele de plasare vă vor putea ajuta să identificaţi în mod corect şi mai bine nivelul la care vă aflaţi. Testele vă pot ajuta să identificaţi şi progresul pe care l-aţi făcut până la mijlocul unui modul sau nivelul la care vă aflaţi la sfârşitul unui modul Echo.

Cursanţii Echo trebuie să înţeleagă că acest tip de evaluare se bazează pe buna credinţă a acestora, că este de dorit ca aceştia să rezolve testele pe cont propriu şi fără ajutor de vreun fel sau altul pentru ca nivelul la care se vor înscrie să fie cel corect şi să ajute echipa Echo, profesorii Echo şi cursantul însuşi să facă alegerea corectă.

Testele sunt structurate pentru cele şase niveluri ale centrului în felul următor: există trei teste, un test fiind dedicat nivelurilor începător şi începător plus, un test fiind dedicat nivelurilor mediu şi mediu plus iar al treilea test fiind dedicat nivelurilor avansaţi şi avansaţi plus. Punctajul care va fi acumulat pe parcursul testului vă va indica nivelul la care ar trebui să vă încadraţi şi vă va fi transmis prin email, la adresa pe care ne-o veţi comunica.

harta site-ului | validare: css | xhtml