5 Trăsături comune împărtășite de trainerii ECHO

Noi, la Centrul de Limbi Străine Echo, înțelegem că un factor-cheie pentru reușita cursului este trainerul. De aceea punem mare accent pe calitatea celor care predau cursurile de limbi străine Echo. Astăzi ne-am gândit să vă oferim ocazia de a afla câte ceva despre profilul trainerilor noștri.
În consecință, am realizat o listă cu cinci trăsături pe care le dețin toți trainerii noștri.

1_1 trainerii echo 5 Trăsături comune împărtășite de trainerii ECHO 1 1

1. Pasiunea pentru munca lor

Trainerii Echo lucrează cu dedicație, fiind foarte pasionați de limbile străine pe care le-au studiat.
Pe lângă aspectele strict lingvistice, ei au o vastă cunoaștere a culturii specifice zonelor în care se vorbește limba respectivă. Astfel, temele de discuție nu se vor limita strict la noțiuni de gramatică, vocabular, conjugări sau declinări. Din contră! Veți avea ocazia să aflați și o mulțime de lucruri noi, curiozități și povestiri frumoase despre locuri deosebite.

1_2 trainerii echo 5 Trăsături comune împărtășite de trainerii ECHO 1 2

2. Profesionalism

La toate cursurile noastre, fie ele de grup, individuale, sau de companii, veți întâlni persoane cu un mare grad de profesionalism. Trainerii Echo știu ce presupune predarea și interacțiunea cu persoane dornice să învețe o limbă străină nouă. Aceștia au o experiență extinsă în domeniu și sunt perfect capabili să susțină cursurile cu grupuri de diverse compoziții, provenind din varii sectoare economice, de diverse vârste.

1_3 trainerii echo 5 Trăsături comune împărtășite de trainerii ECHO 1 3

3. Bagajul imens de cunoștințe

Toți trainerii Echo sunt persoane care posedă o cultură generală deosebită, astfel încât ei vor purta cu dumneavoastră conversații pe subiecte care mai de care mai variate. Imaginați-vă ce plăcere vă va face să discutați despre călătorii, filme, cărți sau muzică în limba pe care o studiați. Va fi atât de interesant, încât nici nu vă veți da seama când trece timpul, sau când ați dobândit atât de multă fluență.

1_4 trainerii echo 5 Trăsături comune împărtășite de trainerii ECHO 1 4

4. Atitutinea pozitivă

Dacă atunci când spuneți „curs” vă gândiți la o clasă în care toți cursanții stau în bănci și urmăresc un profesor care scrie pe tablă fără oprire, sau care le spune să „scoată o foaie de hârtie”, să știți că ședințele Echo nu arată deloc așa. Cursurile noastre se țin într-o manieră modernă, captivantă, utilizând cele mai noi metode de predare. Trainerii au o atitudine pozitivă, comunicativă și plăcută, care va facilita implicarea cursanților la ore.

1_6 trainerii echo 5 Trăsături comune împărtășite de trainerii ECHO 1 6

5. Orientarea față de nevoile practice ale cursanților

Niciun om nu are același ritm sau stil de învățare precum un altul. Acest fapt este foarte bine cunoscut de trainerii noștri, care știu foarte bine cum să armonizeze grupele, acolo unde există mici diferențe între cursanți. De asemenea, în ședințele individuale, trainerul va personaliza cursul astfel încât acesta să fie adaptat stilului cursantului, acesta beneficiind astfel de o abordare multifațetată.

Vorbiți fluent în orice limbă!

Cursuri stimulative, structurate în lecții relevante și interesante
care se desfășoară într-un mediu atrăgător și confortabil.
Profesori dinamici și dedicați!

Aflați mai mult!
021 253 22 55