Vrei să înveţi engleza rapid?

Vrei să înveți engleza rapid ? Văd și vedem din ce în ce mai des diverse anunțuri, promo-uri care încearcă să ne convingă că putem învăța limba engleză în 21 de zile sau în 2 săptămâni, etc. Voi n-ați vrea? Poate nu engleza, poate germana, franceza sau de ce nu, chineza?

Scriu acest articol pentru a-mi exprima totalul dezacord cu această metodă de a agăța oamenii printr-o fițuică sau pentru două rânduri scrise în grabă.

Chiar nu cred că limba engleză sau orice altă limbă de pe acest glob se poate învăța bine și repede în 21 de zile dar dacă vrei, poate, să rostești un “mulțumesc”, “La revedere”, “ce mai faci?”, sunt sigură că vei reuși cu aceste cursuri miraculoase.

Atâta vreme cât există metode bine puse la punct, cât Consiliul Europei a lansat Cadrul de Referință European cu niveluri strict delimitate, mă întreb cum ar avea cineva încredere într-o metodă de X zile. În plus, și mama și fiul învață după după aceleași metode, au rezultate neașteptate. Chiar așa o fi?

Lucrăm după manuale de la edituri internaționale, facem cursuri de training cu trainerii Echo, încercăm să aducem pe piață noutăți, căutăm în fiecare zi să fim cât mai buni și profesioniști în ceea ce facem dar iată că avem competitori serioși.

Vorbiți fluent în orice limbă!

Cursuri stimulative, structurate în lecții relevante și interesante
care se desfășoară într-un mediu atrăgător și confortabil.
Profesori dinamici și dedicați!

Aflați mai mult!
021 253 22 55