Cariere

Triumphal arch, historical landmark in Bucharest, Romania with long exposure, car light trails
cariere

Devino profesor
ECHO!

Fiind profesor de limbi străine la ECHO, vei avea acces la resurse educaționale de înaltă calitate, oportunități de dezvoltare profesională, elevi motivați, un mediu multicultural și oportunități de călătorie. Aceste avantaje îți pot oferi o experiență de predare plină de satisfacții și îți pot ajuta să îți atingi obiectivele profesionale și personale.

date de contact

Joburi disponibile!

Dacă ești în căutarea unei oportunități de a-ți dezvolta abilitățile de comunicare și de a lucra într-un mediu dinamic și plin de provocări, ECHO este locul potrivit pentru tine! Trimite-ne un mesaj și unul dintre specialiștii noștri te va contacta pentru o discuție în care îți vom prezenta toate oportunitățile noastre de carieră.

Newsletter

Abonează-te la Newsletter-ul nostru și vei fi la curent cu cele mai recente noutăți!

Contact

Vorbiți fluent în orice limbă!

Îți oferim oportunitatea de a descoperi cursuri de limbă străină captivante și bine structurate, care includ lecții relevante și interesante, organizate într-un mediu atractiv și confortabil. Vei avea ocazia să înveți de la profesori dinamici și dedicați, care îți vor oferi nu doar o educație de calitate, ci și o experiență de învățare captivantă și plăcută. Cu aceste cursuri, vei fi echipat cu cunoștințele și abilitățile necesare pentru a comunica și a interacționa cu succes într-un mediu internațional, atât în plan personal, cât și profesional.