La sfârşitul acestui modul, cursantul va întelege elementele esenţiale când este folosit un limbaj standard clar pe teme familiare, întâlnite uzual, legate de muncă, scoală, timpul liber etc. Poate să se descurce în majoritatea situaţiilor survenite în timpul unei călătorii într-o regiune unde este vorbită limba. Poate să producă un discurs simplu şi coerent pe teme familiare şi din domeniile sale de interes. Poate să relateze un eveniment, o experiență sau un vis, să descrie o speranţă sau un scop şi să expună, pe scurt, argumentele sau explicaţiile unui proiect sau ale unei idei.

Conținutul cursurilor

Limbajul abordat:

Orașe și organizarea acestora, excursii și planificarea acestora, știri și vești, cerere și ofertă, relații personale sau profesionale, demararea sau încheierea unor relații, tipuri de senzații, lege și ordine, vieți impresionante, legende

Gramatică:

Formularea întrebărilor directe și indirecte, used to vs would, condiționalul prezent, verbe modale care exprimă obligația sau permisiunea, diateza pasivă, verbe urmate de -ing sau de infinitiv, comparative și superlative, verbe urmate de prepoziții, pronume reflexive.

Cursanții vor trebui să îmbine partea de gramatică cu vocabularul în dialoguri, discuții libere, prezentări, demo-uri a unor situații de business clasice sau a unor situații reale de viață.

Formular de contact


Vorbiți fluent în orice limbă!

Cursuri stimulative, structurate în lecții relevante și interesante
care se desfășoară într-un mediu atrăgător și confortabil.
Profesori dinamici și dedicați!

Aflați mai mult!
021 253 22 55