CURSURI DE GERMANĂ PENTRU COMPANII

Cursuri Companii

Cursuri de limba germană

Cursuri de limba germană la sediul companiilor, oferind acestora cursuri la cele mai înalte standarde de calitate începând cu nivelul preA1 și până la cursuri de nivel avansat și limbaj specializat.

  • Testarea inițială a cursanților ce urmează să participe la cursurile de limba germană în cadrul companiilor;
  • Raport de evaluare inițială la care cursanții vor fi direcționați către grupe corespunzătoare nivelului lor de limbă
  • Structura și conținutul cursurilor se vor adapta perfect nevoilor cursanților și solicitărilor specifice venite din partea companiei.
  • Metodele utilizate sunt menite să faciliteze cât mai rapid și mai eficient accesul cursanților către comunicarea în limba germană.

 

Metoda Echo are în centru implicarea activă a participanților la curs, utilizarea de materiale intuitive atractive – imagini, materiale video, materiale audio etc., care duc la o însușire temeinică, profundă și de lungă durată a structurilor de limbă.

Woman traveling in Dresden city, Germany
Echipa

Traineri pregătiți

Trainerii Echo de limba germană au o pregătire de nivel înalt în această direcție, iar metodele și materialele utilizate sunt menite să îi stimuleze pe cursanți să comunice cât mai cursiv, dar, în același timp corect, astfel încât interacțiunea în cadrul companiei să fie foarte eficientă.

Centrul de Limbi Străine Echo oferă

Cursuri de limba germană atât în variantă de grup, cât și în variantă individuală.

O abordare flexibilă, adaptând cursurile în funcție de necesitățile și preferințele de program ale cursanților.

Evaluări de mijloc și finale (însoțite de rapoarte de evaluare minuțios întocmite de către trainerii Echo), menținând o legătură permanentă cu reprezentanții companiei și oferind constant feedback.

Cursuri interactive, atractive, adaptate nevoilor actuale.

Echo vine în întâmpinarea diversității de solicitări ale pieței, oferind cursuri personalizate de limba germană la sediile companiilor sau online, asigurând standarde înalte de calitate.

Cursuri Companii

Desfășurare
Cursuri

Oferim cursuri de germană personalizate pentru companii, care pot fi susținute fie la sediul dumneavoastră(în grup sau individual) fie online. Aceste cursuri sunt adaptate nevoilor și nivelurilor de competență ale participanților, pentru a-i ajuta să-și îmbunătățească abilitățile de comunicare în limba germană într-un mod eficient și flexibil.

formular de contact

Centrul de limbi străine ECHO!

Ne-ar plăcea să aflăm mai multe despre nevoile dumneavoastră de învățare a unei limbi străine. Vă rugăm să completați formularul  și vom lua legătura cu dumneavoastră în cel mai scurt timp posibil.

Cursuri

Alte Cursuri pentru Companii

British flags hanging over city street
CURSURI DE ENGLEZĂ PENTRU COMPANII

Engleză juridică și engleză medicală dar și cursuri axate pe diverse domenii precum asigurări, financiar-contabil, resurse umane, marketing și vânzări, IT și telecomunicații

descopera curs »
Woman with french flag in Paris
CURSURI DE FRANCEZĂ PENTRU COMPANII

Cursuri de franceză pentru companii la sediul companiei dvs. atât în variantă individuală, cât și de grup, sau online

descopera curs »
Woman traveling in Zaragoza city, Spain
CURSURI DE SPANIOLĂ PENTRU COMPANII

Echo răspunde prompt tuturor solicitărilor de limba spaniolă la sediul companiilor oferind acestora cursuri la cele mai înalte standarde de calitate începând cu nivelul preA1 care este adresat începătorilor, până la cursuri de nivel avansat, respectiv C2.

descopera curs »
newsletter

Abonează-te la newsletter-ul nostru și vei fi la curent cu cele mai recente noutăți!

Contact

Vorbește fluent în orice limbă!

Îți oferim oportunitatea de a descoperi cursuri de limbă străină captivante și bine structurate, care includ lecții relevante și interesante, organizate într-un mediu atractiv și confortabil. Vei avea ocazia să înveți de la profesori dinamici și dedicați, care îți vor oferi nu doar o educație de calitate, ci și o experiență de învățare captivantă și plăcută. Cu aceste cursuri, vei fi echipat cu cunoștințele și abilitățile necesare pentru a comunica și a interacționa cu succes într-un mediu internațional, atât în plan personal, cât și profesional.