cursuri de limba italiana

Considerând perspectiva marilor companii de origine italiană prezente pe piața românească în domenii diverse și importante cum ar fi cel energetic, cursurile corporate de limba italiană reprezintă un mare procent din solicitările cărora Echo le răspunde în această direcție.

Limba italiană poate reprezenta o provocare atât pentru cursanți (vorbitori nativi de limba română), dar și pentru trainerii a căror pregătire trebuie să fie de o înaltă acuratețe și minuțiozitate. Faptul că limba română și limba italiană sunt foarte apropiate și cu o sonoritate similară face ca aceasta din urmă să pară facilă și ușor de asimilat de către nativii de limba română. În realitate, cele două limbi diferă în multe privințe și este necesară o pregătire în această direcție pentru a putea vorbi eficient și corect limba italiană.

Trainerii Echo de limba italiană au o pregătire de nivel înalt în această direcție, iar metodele și materialele utilizate sunt menite să îi stimuleze pe cursanți să comunice cât mai cursiv, dar, în același timp corect, astfel încât interacțiunea în cadrul companiei să fie foarte eficientă. În interiorul unei astfel de companii, în cadrul cărora managementul este format din oameni vorbitori nativi de limba italiană, limba engleză, ca și limbă – mediator nu mai reprezintă cea mai eficientă cale de comunicare. În aceste condiții, necesitatea cunoașterii limbii italiene de către un număr cât mai mare de angajați, reprezintă o prioritate pentru departamentele de resurse umane și training.

Centrul de Limbi Străine Echo oferă cursuri de limba italiană atât în variantă de grup, cât și în variantă individuală, având o abordare flexibilă, adaptând cursurile în funcție de necesitățile și preferințele de program ale cursanților. Ca parte integrantă a serviciilor corporate, Echo asigură și evaluarea inițială a cursanților urmată de încadrarea acestora în grupe, dar și evaluări de mijloc și finale (însoțire de rapoarte de evaluare minuțios întocmite de către trainerii Echo), menținând o legătură permanentă cu reprezentanții companiei și oferind constat feedback.

Departamentul Echo de cursuri corporate vine în întâmpinarea diversității de solicitări ale pieței, oferind cursuri personalizate de limba italiană la sediile companiilor colaboratoare, asigurând standarde înalte de calitate.

Vorbiți fluent în orice limbă!

Cursuri stimulative, structurate în lecții relevante și interesante
care se desfășoară într-un mediu atrăgător și confortabil.
Profesori dinamici și dedicați!

Aflați mai mult!

Call Now Button0755.543.543