Cursuri de hindi la Echo

Nu putem vorbi de hindi fără să vorbim şi de urdu, cele două dialecte importante vorbite în India. Deşi gramatical, ele respectă aceeaşi structură, diferă ca vocabular.

Sunt 22 limbi oficiale în India dar hindi este limba principală vorbită. Este destul de dificil să apreciezi câți oameni vorbesc hindi sau dacă este prima sau a doua lor limbă străină. Oricum ultimele cifre estimează că ar fi 260 de milioane de oameni care vorbesc această limbă străină. Diversitatea limbilor vorbite în India este dată și de faptul că India este divizată în mai multe state și că fiecare stat ar avea limba ei oficială.

Hindi este vorbită și în multe locuri de pe pământ acolo unde sunt comunități foarte mari de vorbitori – în Marea Britanie, Statele Unite, Arabia Saudită, Malaezia, Singapore, Emiratele Arabe Unite, Australia, Myanmar, Canada, Pakistan, Afghanistan, Africa de Sud, Uganda, și Noua Zeelandă.

În forma sa modernă, hindi standard a preluat marea parte a vocabularului din limba sanscrită. Această limbă este folosită mai ales pentru documente oficiale în timp ce zi de zi, oamenii vorbesc o limbă colocvială – amestec între hindi, persană, arabă, urdu și engleză.

În hindi există cinci tipuri de cuvinte Tatsam, Ardhatatsam, Tadbhav, Deshaj și Videshi. Tatsam indică acele cuvinte care au venit direct din sanscrită în timp ce Ardhatatsam indică anumite cuvinte provenite din sanscrită dar schimbate pe parcurs. Tabhav indică acele cuvinte care au originea în sanscrită dar sunt scrise diferit, Deshaj sunt acele cuvinte colocviale intrate în vorbirea de zi cu zi în timp ce cuvintele Videshi sunt împrumutate lingvistic din alte părți decât familia de limbi Indo-Aryane.

Dacă sunteți curios să aflați aceste diferențe precum și dacă sunteți pasionat de o limbă exotică, atunci Echo este locul potrivit pentru a vă alege un curs de hindi în variantă individuală sau în cea de grup restrâns. Puteți de asemenea opta și pentru cursuri corporate de limba hindi la sediul companiei dvs.

Vorbiți fluent în orice limbă!

Cursuri stimulative, structurate în lecții relevante și interesante
care se desfășoară într-un mediu atrăgător și confortabil.
Profesori dinamici și dedicați!

Aflați mai mult!

Call Now Button0755.543.543