Traduceri

Selectarea furnizorului de traduceri este foarte importantă pentru că acesta reprezintă o extensie a imaginii companiei dumneavoastră; traducerea trebuie să ilustreze corect şi complet mesajul inițial.

Infrastructura companiei noastre vă poate oferi traduceri şi retroversiune din şi în aproape toate limbile străine, corectura unor texte deja traduse atât pentru limbaj general cât şi pentru limbaje specializate (business, juridic, medical, etc).

Calitatea şi profesionalismul sunt principiile de bază ale activităţii noastre. Dispunem de o echipă de traducători experimentaţi şi specializaţi pe anumite domenii.

De asemenea, în cazul în care gradul de dificultate este ridicat, Centrul de Limbi Străine Echo este gata să apeleze la specialişti sau este dispus să lucreze cu un specialist din cadrul companiei care doreşte traducerea respectivă astfel încât, la final, traducerea să fie de cea mai bună calitate.
Înţelegem importanţa majoră a traducerilor şi, de aceea, se asigură confidenţialitate totală.

Nu în ultimul rând, punem accentul pe respectarea termenului limită cu predarea la timp sau, adesea, chiar mai devreme a documentului tradus.
În completarea serviciilor de traducere, la cererea dumneavoastră, asigurăm legalizarea notarială a oricăror documente traduse sau verificate de traducătorii Echo.
De asemenea, dacă este nevoie, vă punem la dispoziţie un serviciu de curierat care să vă aducă traducerile la timp și în locațiile specificate de dumneavoastră.


Aflați mai mult

Interpretariat

Serviciile de interpretariat profesionist vă pot ajuta organizația sau compania dumneavoastră pentru a comunica cu vorbitorii de alte limbi străine. Interpreții cu care lucrăm au experiență îndelungată, asigurând acuratețe și calitate în livrarea acestor servicii.

Serviciile de interpretariat realizate de Echo se adresează sectorului public, organizațiilor locale și centrale care recunosc valoarea comunicării eficiente pe parcursul întâlnirilor.

Deasemenea, multe companii din sectorul privat au apelat la Echo de-a lungul timpului și pe parcursul întâlnirilor sau discuțiilor pentru a fi asistate corect în procese de negociere, semnare de contracte, întâlniri de afaceri, precum și în cadrul conferințelor, ședințelor, etc.


Aflați mai mult
Traduceri engleză

Traduceri engleză

Realizăm traduceri legalizate sau autorizate din și în limba engleză și apelăm la o echipă profesionistă de traducători autorizați.

 Vezi mai mult
Traduceri germană

Traduceri germană

Traducătorii noștri de limbă germană pot asigura calitatea tuturor tipurilor de traduceri, fiind specializați pe diferite domenii.

 Vezi mai mult
Traduceri italiană

Traduceri italiană

La Echo traducerile de limba italiană pot fi făcute în diverse domenii respectând principii de calitate și punctualitate.

 Vezi mai mult
Traduceri spaniolă

Traduceri spaniolă

Domeniile în și din care traducem în limba spaniolă sunt business, juridic, tehnic cu ariile lor multiple conexe.

 Vezi mai mult
Traduceri franceză

Traduceri franceză

Din și în limba franceză, Echo poate furniza servicii exprese de traducere în funcție de solicitarea punctuală a clientului.

 Vezi mai mult
Traduceri olandeză

Traduceri olandeză

Echo traduce din și în limba olandeză un număr considerabil de pagini atât pentru companii cât și pentru persoane fizice.

 Vezi mai mult

Vorbiți fluent în orice limbă!

Cursuri stimulative, structurate în lecții relevante și interesante
care se desfășoară într-un mediu atrăgător și confortabil.
Profesori dinamici și dedicați!

Aflați mai mult!

Call Now Button0755.543.543