10 idei pentru un curs de engleză de începători

Ești la începutul unui curs de engleză și a fost o decizie foarte bună pentru tine și pentru cariera ta viitoare. Așa că iată mai jos 10 idei de care trebuie să ții cont pe parcursul cursurilor!

1. Nu-ți fie teamă să greșești. Fii încrezător. Ignoră corectarea greșelilor de către colegi!

2. Înconjoară-te de engleză! Ascultă în limba engleză programe de radio sau de TV. Încearcă să vorbești cât mai mult în engleză!

3. Exersează în fiecare zi! Realizează un plan de studiu pe care să-l respecți! Decide cât timp pe săptămână ai de gând să petreci cu studiul.

4. Exersează cele 4 abilități de bază: citirea, scrierea, vorbirea și ascultarea.

5. Păstrează un caiet cu cuvinte noi pe care le înveți. Le poți folosi în propoziții pe care le poți scrie chiar tu!

6. Recapitulează! Recapitulează! Dedică ceva timp pentru a recapitula și a revizui chestiunile de gramatică sau vocabular!

7. Nu te grăbi să treci peste nivele sau să treci repede peste nivelul începător! Concentrează-te pe nivelul la care te afli acum.

8. Ziarele sunt un loc bun pentru a găsi construcții de engleză reală așa că poți citi un articol de ziar pentru mesajul general iar apoi îl poți citi în detaliu. Caută cuvinte noi în articol după ce ai înțeles ideea principală a articolului! Poți citi un număr foarte mare de articole și de pe net!

9. Când înveți un cuvânt nou, gândește-te la toate celelalte forme ale sale: beautiful (adjectiv), beauty (substantiv), beautifully (adverb).

10. Învață prefixele (dis-, un-, re-) și sufixele (-ly, -ment, -ful) care te vor ajuta să afli sensul cuvintelor și să construiești vocabular ușor. Engleza e o limba modulară și din punctul acesta de vedere, te poate ajuta foarte tare!

Care ar fi regula pe care ai vrea să o adaugi aici? Care a fost regula ta pentru a progresa în studiul limbii engleze atunci când ai pornit de la început?

Vorbiți fluent în orice limbă!

Cursuri stimulative, structurate în lecții relevante și interesante
care se desfășoară într-un mediu atrăgător și confortabil.
Profesori dinamici și dedicați!

Aflați mai mult!

Call Now Button0755.543.543