Cursuri de engleză

La ECHO,cursurile de limba englezã se bucurã de o reputație pe care și-a câștigat-o pe bunã dreptate datoritã calitãții cursurilor oferite persoanelor, companiilor sau altor instituții. Echo oferã atât cursuri de englezã generalã cât și de englezã de afaceri, juridicã sau medicalã atât în varianta club cât și în varianta individualã. De asemenea, de-a lungul experienței noastre, am organizat cursuri special pregãtite pentru anumite companii ținând cont de cerințele punctuale.
Cursurile de limba englezã ECHO pun cursantul pe primul loc. De aceea, vom folosi în cadrul lecțiilor de limba englezã discuții, jocuri de rol, simulãri, dialoguri, mini-prezentãri pentru a vã îmbunãtãți fluența.

Aflați mai multe

Limba română pentru străini

Dacă sunteţi expatriat şi locuiţi în România, dacă sunteţi student şi începeţi sau terminaţi studiile în România, dacă sunteţi diplomat sau o persoană care lucrează într-o organizaţie internaţională sau un pasionat al culturii est-europene, atunci aveţi motive serioase să începeţi cursuri de limba română pentru străini.

Cursurile de limba română sunt oferite de Centrul de Limbi Străine ECHO cu o atenţie specială la nevoile punctuale ale clientului, abordându-se într-un mod flexibil și atent.

Aflați mai mult

Cursuri de limbi străine

O limbă străină îți oferă acces la o slujbă bine plătită!

Cursuri de germană

Germana este o limbă cheie în Uniunea Europeană. Imaginaţi-vă doar că fiecare a zecea carte publicată în lume este scrisă în limba germană!

 Vedeți mai mult

Cursuri de italiană

Aceasta este o limba cu o istorie impresionantă în spatele căreia se ascund o arhitectură, literatură, pictură şi sculptură importante.

 Vedeți mai mult
Spaniolă

Cursuri de spaniolă

Aproximativ 322 de milioane de oameni vorbesc spaniola ca limbă maternă. După chineză şi engleză este a treia limbă vorbită în lume.

 Vedeți mai mult

Cursuri de franceză

Franceza este o limbă romanică, alături de spaniolă, italiană, provensală, română, catalană dar are un număr de caracteristici speciale.

 Vedeți mai mult

Cursuri de arabă

Araba dialectală există într-o multitudine de formate şi este derivată din araba clasică. Aceste dialecte nu se scriu, dar sunt vorbite.

 Vedeți mai mult

Cursuri de greacă

Greaca modernă este o limbă vie şi una dintre cele mai bogate limbi cunoscute cu mai mult de 600.000 de cuvinte fiind o limbă inflexionară.

 Vedeți mai mult

Cursuri de chineză

Este o limbă vorbită de mai mult de 500 de milioane de oameni. Are o structură gramaticală cu un vocabular bogat în care poți construi cuvinte cu uşurinţă.

 Vedeți mai mult

Cursuri de ebraică

Ebraica aparţine grupului de limbi semitice și este o limbă în care se scrie de la dreapta la stânga, scrisul nu include vocalele (reprezentate de puncte, linii).

 Vedeți mai mult

Alte limbi străine predate

Descoperiți culturi noi care vă îmbogățesc!

Cursuri pentru copii

Interactive, distractive dar și oferind cunoștințe esențiale învățării unei limbi străine, Echo Kids întâmpină nevoile de studiu ale tuturor copiilor prin programe adaptate fiecărui segment de vârstă.

 Vedeți mai mult la www.echokids.ro

Metodologie

Ca regulă generală, ne bazăm pe metodologia care are la bază o îmbinare între regulile de gramatică, diversificarea vocabularului şi insistenţa asupra conversaţiei şi dialogului.

 Vedeți mai mult

Vorbiți fluent în orice limbă!

Cursuri stimulative, structurate în lecții relevante și interesante
care se desfășoară într-un mediu atrăgător și confortabil.
Profesori dinamici și dedicați!

Aflați mai mult!

Call Now Button0755.543.543