Cursuri de franceză la Echo

Franceza este o limbă romanică, alături de spaniolă, italiană, portugheză, provensală, română, catalană dar are un număr de caracteristici aparte de familia din care provine.

Franceza este vorbită de aproximativ 75 de milioane de oameni. Este limba oficială în Franţa, Haiti şi Luxemburg şi a doua limbă oficială în Canada, Belgia şi Elveţia. Este, de asemenea, una dintre cele şase limbi oficiale ale Uniunii Europene.

Inflexiunea, declinarea şi conjugarea reprezintă caracteristici importante în limbă, exact ca şi în limba română și în celelalte limbi romanice

Pronunţia franţuzească diferă mult de scrierea în limba franceză. De asemenea, spre deosebire de limba engleză, se face o deosebire importantă între "vous" - foarte politicos şi păstrat în limbă şi "tu" - mai puţin formal.

Franceza este o limbă inflexionară în care substantivele și pronumele cunosc inflexiune după număr (pluralul este în majoritatea cazurilor pronunțat la fel ca singularul), adjectivele cunosc inflexiune după număr și gen (masculin și feminin), pronumele personale după persoană, număr, gen și caz iar verbele după timp, aspect și mod. Gramatica limbii franceze poate fi ușor asemănată cu gramatica limbii române mai ales datorită gradului de dificultate la care cursanții care învață această limbă sunt supuși.

La Echo cursurile de limba franceză pot fi organizate în variantă de curs individual sau de grup restrâns. De asemenea, Echo poate organiza cursuri corporate de limba franceză la sediul companiei dvs. cu beneficii clare pentru scopul propus de către departamentul de training sau resurse umane.

La Echo, cursurile de limba franceză sunt definite de la nivelul de începător (A1) până la nivelul de avansat plus (C2) și acestea sunt o îmbinare de gramatică și vocabular în conversații simple pentru nivelurile A1, A2, conversații de o dificultate medie (B1 și B2) sau conversații avansate (C1, C2).

Trainerii de limba franceză care susțin cursurile de franceză la Echo sunt oameni pasionați de limba franceză și de metodica predării acesteia, cu un portofoliu amplu de cursuri cu care se mândresc. Trainerii Echo vor încuraja cursanții să se exprime cât mai mult în limba țintă.

Ştiaţi că, de exemplu, poporul francez încearcă să îşi protejeze foarte mult limba şi că este împotriva introducerii cuvintelor care vin din limba engleza?

Știați că Kinshasha este al doilea mare oraș în care se vorbește franceza după Paris?

Știați că numărul vorbitorilor de limba franceză s-a triplat după anul 1945 datorită faptului că aproape toate coloniile franceze și belgiene au păstrat franceza ca limba oficială?

Vorbiți fluent în orice limbă!

Cursuri stimulative, structurate în lecții relevante și interesante
care se desfășoară într-un mediu atrăgător și confortabil.
Profesori dinamici și dedicați!

Aflați mai mult!

Call Now Button0755.543.543