Cursuri de limba engleză la Echo

La ECHO, cursurile de limba engleză se bucură de o reputație pe care și-au câștigat-o pe bună dreptate datorită calității oferite persoanelor, companiilor sau altor instituții.

Echo oferă atât cursuri de engleză generală cât și de engleză de afaceri, juridică sau medicală atât în varianta club cât și în varianta individuală. De asemenea, de-a lungul experienței noastre, am organizat cursuri special pregătite pentru anumite companii ținând cont de cerințele punctuale.

Cursurile de limba engleză ECHO pun cursantul pe primul loc. De aceea, vom folosi în cadrul cursurilor de limba engleză discuții, jocuri de rol, simulări, dialoguri, mini-prezentări pentru a vă îmbunătăți fluența.

Folosirea materialelor audio strâns legate de manualele de engleză măresc înțelegerea limbii engleze și vă ajută să comunicați eficient. De asemenea, textele autentice foarte variate vă vor ajuta la facilitarea comunicării.

Lecțiile de limba engleză ECHO includ și activități de scris precum scrisori, rapoarte, mini-eseuri, adesea sub formă de teme pentru acasă. Aceste activități conțin probleme de gramatică structurate în funcție de dificultatea modulului la care cursanții sunt înscriși. La Echo ai parte de un curs limba engleza practic si util adaptat pentru fiecare cursant.

Aflați mai mult!
cursuri de limba engleza
cursuri de limba enegleza

Cursuri de limba engleză pentru adulți

Aceste cursuri pot avea loc în varianta club/grup (6-8 persoane) sau în varianta de curs individual.

La ECHO, un curs club de limba engleză, limbaj general, poate începe, pentru fiecare nivel, la aproximativ 2-3 săptămâni și este anunțat pe prima pagină a site-ului www.theecho.ro. Perioada acestuia (pentru un nivel) este pre-stabilită la aproximativ 14 săptămâni, cu două şedinţe pe săptămână, fiecare şedinţă având 1.5 ore. Numărul total de ore/modul este de 42.

Dacă este vorba de un curs individual, perioada acestuia este stabilită la începutul cursului şi este respectată atât de cursant cât şi de către profesor. Fiind vorba de un curs individual, lecţiile de engleză pot avea loc într-un regim mai alert sau mai lent în funcţie de nevoile punctuale ale cursantului.

Cursanţii vor fi supuşi, în cadrul fiecărui program de cursuri limbaj general, la o structură care va urmări:

  • să dezvolte abilitatea de a scrie cu acurateţe într-unul sau mai multe stiluri;
  • să susțină cât mai multe sesiuni practice prin care să încurajeze cursanţii să îşi exprime idei, opinii în limba engleză;
  • să dezvolte abilităţi de a citi şi comunica pe marginea unor texte scrise din diverse arii;
  • să încurajeze ascultarea unor materiale autentice pentru a-i ajuta pe studenţi să înţeleagă mai bine pronunţia din limba engleză;
  • să ofere cursanţilor materiale auxiliare, la cerere, pentru a-i ajuta să-şi completeze dificultăţile întâmpinate.

Aflați mai mult!

Cursuri de limba engleză de afaceri

Oferim pe piața din România o serie de programe de training, de la cursuri individuale până la cursuri complexe, organizate în cadrul unor companii multinaționale. 70% din acestea sunt dedicate limbajului de afaceri iar companiile le-au apreciat ca fiind programe flexibile, eficiente, întotdeauna croite pe nevoile punctuale ale companiei.

Am căpătat experiență în lucrul cu corporații mai mici sau mai mari de-a lungul timpului pentru că am creat cursuri de limbi străine business care au avut succes și au îmbunătățit vizibil capacitatea de comunicare în cadrul companiei respective.

Cursurile de limbi străine business Enterprise sunt un instrument eficient pentru ca standardele competențelor de limbi străine să fie respectate în conformitate cu nevoile companiei, pentru ca abilitățile de comunicare de business să coincidă cu cele ale companiei și pentru ca obiectivele de evaluare și însușire a limbilor străine să fie baza și pentru dezvoltarea personală.Aflați mai multe

cursuri de limba engleza

Vorbiți fluent în orice limbă!

Cursuri stimulative, structurate în lecții relevante și interesante
care se desfășoară într-un mediu atrăgător și confortabil.
Profesori dinamici și dedicați!

Aflați mai mult!

Call Now Button0755.543.543