Ce facem cu engleza de afaceri?

Dacă intri într-o librărie cu multe cărți în engleză sau pe vreun site care vinde cărți online, e întotdeauna un capitol mare dedicat cursurilor de engleză de afaceri. Multe companii ne sună și ne întreabă dacă livrăm cursuri de engleză de afaceri și sigur că le răspundem pozitiv.
Dar cât de mult ar trebui să livrăm astfel de cursuri și ce înseamnă de fapt engleza de afaceri? Ce înseamnă asta și ce înțelege fiecare om de resurse umane sau care activează în training despre aceste cursuri?

Dacă o companie a hotărât să facă training de limba engleza pentru angajații companiei sale, desigur că toate cursurile pe care le vom susține vor fi concentrate pe tema English at work! Vom evita subiectele care nu sunt legate de companie (muncă, program zilnic, scrierea unui raport, etc) și care nu ar face învățarea relevantă. Nu vom aborda teme care nu sunt de interes și ne vom concentra pe a-i încuraja pe cursanți să vorbească cât mai mult despre jobul lor, despre carieră, despre ce fac ei în companie.

Așa că termenul de engleză de afaceri ar trebui introdus în toate programele lingvistice pentru adulți. De fapt, este vorba despre o combinație între a îmbunătăți abilitățile generale de engleză cu vocabular specific industriei în care o anumită companie activează.
Poate vă întrebați de ce e important să îmbunătățim și abilitățile generale de limbă dar credem cu tărie că și coerența unui discurs e importantă atunci când ne adresăm într-o întâlnire sau avem o conversație de business.

În concluzie, la Echo programele de învățare sunt create în funcție de nevoile beneficiarului acestor cursuri. Un echilibru între îmbunățirea abilităților generale peste care se așază vocabular specific va oferi cel mai eficient mod de a învăța engleză pe care oamenii să o folosească bine și repede a locul de muncă, în compania lor.

Vorbiți fluent în orice limbă!

Cursuri stimulative, structurate în lecții relevante și interesante
care se desfășoară într-un mediu atrăgător și confortabil.
Profesori dinamici și dedicați!

Aflați mai mult!
021 253 22 55