Cursuri de spaniolă la Echo

În secolul XXI, multilingvismul a devenit un lucru obișnuit. Este estimat că mai mult din jumătatea populației planetei este cel puțin bilingvă și această cifră este în continuă creștere. Așa că vă vedeți rămași pe o insulă izolată vorbind o singură limbă sau integrându-vă în acest peisaj?

Dacă vă apucați de studiul limbii spaniole, ați putea fi în contact cu mai mult de 400 de milioane de vorbitori nativi ai acestei limbi din Mexic și Argentina până în Spania. Spaniola este considerată o limbă simplă de învățat iar datorită faptului că au rădăcini latine, spaniola și româna sunt destul de asemănătoare, facând studiul ei mai accesibil în rândul românilor.

Pronunția limbii spaniole ar putea fi considerată o provocare pentru vorbitorii de limba română pentru că, în ciuda faptului că anumite cuvinte precum jalapeño, Mexico, llama și burro au o pronunție deja împământenită, de fapt pronunția anumitor litere sau grupuri de litere este mai dificială – de exemplu, j, x, ll, și rr (erre doble). Nici gramatica limbii spaniole nu este extrem de facilă dar odată ce ați învățat franceză, italiană sau portugheză aceasta vi se va părea ceva mai simplă: adjectivele se așază după substantivul pe care îl modifică, toate verbele se conjugă, ordinea subiect-predicat este schimbată atunci când e vorba despre interogații și toate substantivele au gen.

Cum puteți învăța limba spaniolă la Echo?

  • în curs individual cu un profesor – cursurile individuale au avantajul net că profesorul se concentrează pe cursantul său iar ocaziile de a comunica pe parcursul cursului vor fi foarte frecvente. De asemenea, trainerul de limba spaniolă va clarifica problemele specifice cursantului pe măsură ce noțiunile devin mai dificile.
  • în curs corporate – la sediul companiei dumneavoastră, împreună cu alți colegi cu același nivel și concentrându-vă pe limbajul și nevoile companiei. Echo va organiza o testare inițială gratuită de nivel pentru ca grupele să fie omogene. Cursurile corporate de limba spaniolă vor acorda o atenție sporită dobândirii fluenței pe parcursul orelor iar cursanții vor fi încurajați să vorbească cât mai mult în limba țintă.
  • într-un curs corporate, individual organizat de compania la care lucrați pentru a dezvolta o anumită abilitate pe care va fi necesar să o folosiți cu partenerii dumneavoastră: puteți învăța să scrieți sau să vorbiți sau puteți să combinați aceste două abilități.

  • La Echo, cursurile de limba spaniolă respectă Cadrul de Referință European și sunt astfel organizate. Așadar la finalizarea nivelului A2, de exemplu, cursantul Echo va putea să comunice în situaţii simple şi uzuale care presupun un schimb de informaţii simplu şi direct pe teme şi despre activităţi familiare. De asemenea, va putea să participe la discuţii foarte scurte, chiar dacă, în general, nu va înţelege suficient pentru a întreţine o conversaţie. Cursuri spaniola acreditate cu profesori nativi.

Vorbiți fluent în orice limbă!

Cursuri stimulative, structurate în lecții relevante și interesante
care se desfășoară într-un mediu atrăgător și confortabil.
Profesori dinamici și dedicați!

Aflați mai mult!

Call Now Button0755.543.543