cursuri de limba germana

Cursuri de limba germană la Echo

La Echo, cursurile de limba germană se pot desfășura într-o varietate de formate, atât pentru companii cât și pentru persoane fizice, în varianta cursurilor individuale, a grupurilor restrânse sau a cursurilor club.

În contextul în care limba germană a devenit o limbă extrem de solicitată, cursurile de limba germană sunt extrem de importante pentru dezvoltarea abilităților unei persoane sau a unei companii.

Cursurile de limba germană pot fi axate pe limbaj general, pe limbaj de afaceri sau pot fi croite în funcție de nevoile cursanților pe anumite abilități: susținerea unui interviu, prezentarea unui departament/unei companii, susținerea unei conferințe/unei prezentări, etc.

Organizare
Cursurile de limba germană sunt structurate conform Cadrului de Referință European pe cele 6 module A1, A2, B1, B2, C1, C2.

Profesori
Toţi profesorii noştri sunt calificaţi, experimentaţi şi germana este principala lor preocupare; majoritatea au studiat-o la nivel universitar.

Metoda
La Echo învăţaţi germana prin metode de predare moderne şi comunicative. Cursul nostru de germană este ideal şi ca pregătire pentru diplomele de limbi străine acreditate sau pentru alte stagii de pregătire pe care intenționați să le urmați. Manualele după care lucrăm sunt doar de la edituri de prestigiu, de exemplu “Menschen” de la editura Hueber sau Dialog Beruf de la aceeași editură, în cazul cursurilor de germană pentru afaceri.

Nivelul dumneavoastră
Cursurile noastre de germană sunt croite exact pe măsura cunoştinţelor dvs. anterioare. Încadrăm fiecare cursant la nivelul potrivit pentru un progres garantat individual dar și al grupei. Pentru cursurile de limba germană pentru adulți, puteți face testul gratuit și primiți în maxim 24 de ore înapoi încadrarea în grupă precum și programul respectiv. Pentru cursurile de limba germană la companii, unul dintre trainerii de limba germană va testa atât scris cât și oral fiecare cursant pentru a comunica nivelul adecvat și încadrarea în grupe. Cursuri germana interactive si usoare adaptate pentru fiecare cursant in parte.

Învăţaţi germana la timpul potrivit!

cursuri de limba germana

Vorbiți fluent în orice limbă!

Cursuri stimulative, structurate în lecții relevante și interesante
care se desfășoară într-un mediu atrăgător și confortabil.
Profesori dinamici și dedicați!

Aflați mai mult!

Call Now Button0755.543.543