cursuri de limba italiana

Cursuri de limba italiană la Echo

O limbă cu o istorie impresionantă în spatele căreia se ascund o arhitectură, literatură, pictură şi sculptură importante, limba italiană modernă s-a dezvoltat în secolele XIII si XIV din latină şi din numeroase dialecte locale. La acea vreme, Dante, Boccaccio sau Petrarca revoluţionau literatura, rămând nume sonore în istoria literaturii universale.

Așa că dacă ați hotărât să studiați limba italiană, nu va fi ușor doar să comanzi pizza și paste când ajungeți în Italia sau să vă uitați la filme în limba italiană fără subtitrare și să vorbiți cu familii de italieni dar limba italiană vă va da acces și la lucrări de artă, opere literare.

La Echo, cursurile de limba italiană sunt interactive și amuzante iar învățarea are loc natural.

O pondere importantă a cursurilor de limba italiană de la Echo este deținută de comunicare care se întâmplă chiar de la primele lecții iar avantajul unei limbi cu o sonoritate similară cu româna este clar. Gramatica și structura propoziției sunt destul de simple iar faptul că româna și italiana au în comun destul de multe cuvinte cât și structuri gramaticale nu face decât să încurajeze cursantul să înceapă să comunice. Manualele de limba italiană Progetto Italiano de la editura Edilingua sunt însoțite pe parcursul cursurilor de materiale autentice precum ziare, reviste, materiale audio pentru a îmbunătăți vizibil nivelul de cunoaștere al acestei limbi.

Cursurile de limba italiană sunt organizate în conformitate cu Cadrul de Referință European, nivelurile de limbă fiind organizate de la A1, A2 până la C1, C2 pe limbaj general sau pe limbaj de afaceri, juridic.

De asemenea, cursurile de limba italiană de la Echo pot fi organizate în formate diferite: curs individual în care atenția trainerului este concentrată pe un singur cursant, curs tandem (2-3 persoane, de obicei din cadrul aceleași companii) sau curs corporate (care în afară de a avea avantajului de a se desfășura la sediul companiei, este un curs orientat spre nevoile punctuale de profil ale cursanților).

Nou! La Echo, vom relua cursurile de limba italiană deschise care se adresează persoanelor interesate de a învăța sau a perfecționa această limbă melodioasă!

Așa că beneficiile de a face un curs de limba italiană sunt precise:

  • pentru business: dacă cv-ul dumneavoastră arată că aveți un nivel de limbă italiană, este un avantaj și poate constitui, în contextul actual, un atu pentru angajare;
  • pentru călătorii: este recomandat să aveți un nivel minim de limbă atunci când călătoriți;
  • pentru exercițiul mental: chiar dacă ar putea suna ciudat, e important să ținem creierul în formă iar învățarea unei noi limbi străine constituie un exercițiu de memorie excelent.

  • Aproximativ 21 milioane de oameni vorbesc limba italiană în afara Italiei, ducând numărul vorbitorilor de limba italiană la 85 milioane. Un număr impresionant de români vorbesc italiana și trăiesc pe teritoriul acestei țări. Ce-ar fi dacă și dumneavoastră ați începe un curs de limba italiană chiar acum? Sau cum ar fi să îi convingeți pe cei care v-au angajat că aveți nevoie de acest curs? Echo vine în întâmpinarea dumneavoastră cu o testare gratuită de nivel și încadrare corectă pe nivel CEF. Cursuri italiana adaptate pentru fiecare nivel doar la Echo.

cursuri de limba italiana

Vorbiți fluent în orice limbă!

Cursuri stimulative, structurate în lecții relevante și interesante
care se desfășoară într-un mediu atrăgător și confortabil.
Profesori dinamici și dedicați!

Aflați mai mult!

Call Now Button0755.543.543