CURSURI DE LIMBA ITALIANĂ

Cursuri

Cursuri de limba italiană la Echo

La Echo, cursurile se desfășoară într-un mod interactiv care te vor ajuta să înveți natural. Gramatica și structura propozițiilor sunt destul de simple, iar faptul că româna și italiana au multe cuvinte și structuri gramaticale similare te încurajează să începi să comunici.

O limbă cu o istorie impresionantă în spatele căreia se ascund o arhitectură, literatură, pictură şi sculptură importante, limba italiană modernă s-a dezvoltat în secolele XIII si XIV din latină şi din numeroase dialecte locale. La acea vreme, Dante, Boccaccio sau Petrarca revoluţionau literatura, rămând nume sonore în istoria literaturii universale.

Așa că dacă ați hotărât să studiați limba italiană, nu va fi ușor doar să comanzi pizza și paste când ajungeți în Italia sau să vă uitați la filme în limba italiană fără subtitrare și să vorbiți cu familii de italieni dar limba italiană vă va da acces și la lucrări de artă, opere literare.

Italian flag in piazza Venezia in Rome
Cursuri

Desfășurare
cursuri

Poți alege să urmezi cursurile noastre fie în variantă fizică, fie la sediul nostru sau la sediul companiei tale, pentru o experiență de învățare personalizată și interactivă. Sau, dacă preferi să înveți din confortul casei tale sau de la birou, poți alege varianta online, prin intermediul platformelor Teams, Google Meet sau Zoom.

Teaching foreign languages online. Cheerful female teacher giving Italian class, writing down basic
pricing

Tipuri de cursuri

Dacă ești în căutarea unui curs personalizat care să se potrivească nevoilor și preferințelor tale, Echo îți oferă opțiunea de a alege varianta individuală sau semi-individuală a cursului nostru, la prețuri accesibile

Semi-Individual

Opțiunea semi-individuală este ideală pentru cei care doresc să învețe împreună cu un prieten sau coleg. De asemenea, oferim cursuri corporate personalizate pentru companiile care doresc să îmbunătățească abilitățile lingvistice ale angajaților lor.

Online - 90 lei / oră / persoană

Fizic - 100 lei / oră / persoană

Individual

Prin alegerea opțiunii individuale, poți avea parte de o atenție personalizată din partea profesorului, ceea ce îți va permite să-ți îmbunătățești abilitățile de comunicare și să înveți într-un ritm confortabil pentru tine.

Online - 110 lei / oră

Fizic - 120 lei / oră

Cursuri

Alte cursuri

Flag of Slovakia against Grassalkovich Palace. Residence of the president of Slovakia in Bratislava.
CURSURI DE LIMBA SLOVACĂ

Slovaca este legată de cehă mai ales în ceea ce priveşte forma scrisă dar diferă fonetic şi gramatical și folosește alfabetul latin cu diacritice.

descopera curs »
Serbia flag waving against cloudy sky
CURSURI DE LIMBA SARBĂ

O limbă clar înrudită cu limba croată, care a împrumutat multe cuvinte din turcă, germană, italiană, greacă și maghiară

descopera curs »
Girl with Poland flag in wheat field and blue sky on background
CURSURI DE LIMBA POLONĂ

V-ați gândit vreodată să studiați o limbă străină care cunoaşte cinci genuri: neutru, feminin şi trei genuri pentru masculin (personal, animat şi neanimat) şi şapte cazuri?

descopera curs »
newsletter

Abonează-te la newsletter-ul nostru și vei fi la curent cu cele mai recente noutăți!

Contact

Vorbește fluent în orice limbă!

Îți oferim oportunitatea de a descoperi cursuri de limbă străină captivante și bine structurate, care includ lecții relevante și interesante, organizate într-un mediu atractiv și confortabil. Vei avea ocazia să înveți de la profesori dinamici și dedicați, care îți vor oferi nu doar o educație de calitate, ci și o experiență de învățare captivantă și plăcută. Cu aceste cursuri, vei dobândi cunoștințele și abilitățile necesare pentru a comunica și a interacționa cu succes într-un mediu internațional, atât în plan personal, cât și profesional.