5 motive pentru care cursurile online sunt chiar mai bune decât cursurile față-in-față!

onlineClasses-1024x483

Ne confruntăm în această perioadă cu o situație total neprevăzută, la care probabil mulți dintre noi nu s-ar fi așteptat/gândit. La momentul izbucnirii acestei pandemii, lumea își vedea de mersul ei, copiii mergeau liniștiți la școală, adulții cu munca, participam cu toții la petreceri, întâlniri, ne vedeam rudele, prietenii fără nicio problemă. Dar în câteva zile a trebuit să ne ajustăm viețile, să le ajustăm foarte rapid! Ce-am făcut? Am trecut în online!

Studiul este o bună metodă de a scăpa de realitatea zilnică, așa că studiul limbilor străine a fost un prilej excelent să ne punem la punct o limbă străină pe care nu o mai studiasem din liceu sau de ce nu, să începem una noua! Iar următoarea întrebare care a apărut a fost: dar în online?

Iar noi, la Echo, am spus un da hotărât!

Da, pentru că

–  am studiat în mediul nostru, aproape “în pijama”!

Când ieșim din casă, mereu ne dorim să fim cât de cât aranjați! Ei, bine, la cursurile online, a fost confortabil, ne-am simțit bine în haine comode!

– am economisit timp!

Nu a mai fost nevoie să ne plimbăm între diferite locații iar timpul economisit a fost folosit pentru alte activități. Nu am întârziat niciun minut pentru că nu a venit autobuzul sau a plouat prea tare în București:)!

– am avut totul la dispoziție!

Nu am uitat caietul sau cărțile acasă, am primit din partea trainerului Echo tot – manual, caiet de exerciții, materiale audio, video și le-am accesat ușor și rapid de pe laptop!

– am făcut cursul de unde am vrut!

Dacă am ales să ne mutăm din București pentru o perioadă, tot am reușit să fim prezenți la toate cursurile!

– am fost mai relaxați, am împărtășit mai mult, am avut curaj să vorbim!

Dacă la cursurile față-în-față, eram mai timizi, la cursurile online, cu toții am fost vorbăreți, deschiși, dornici să împărtășim experiențe iar acum suntem dornici să ne revedem la un nou modul! Tot online!

Vii și tu la următorul modul?

Share this :

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *