Cât de mult contează studiul individual, în afara cursului?

Atunci când te înscrii la un curs de engleză, germană, italiană sau turcă, îți dorești desigur să înveți limba respectivă repede și bine, din motive bine știute, fie pentru că îți trebuie în activitatea desfășurată, fie că vrei să înveți din plăcere.

Dar te-ai gândit vreodată cât de important este să acorzi câteva minute din timpul tău prețios și să repeți ce-ai făcut în timpul cursului?

Ce-ar fi dacă de azi înainte, citind acest articol, ai acorda o jumătate de oră în fiecare seară, înainte de culcare repetării anumitor structuri pe care le-ai învățat sau de care nu ești sigur?

Mai mult, pentru progresul tău, ar fi bine să ai o culegere de exerciții de gramatică din care să rezolvi câteva exerciții sau o carte adecvată nivelului tău de limbă din care să citești câteva pagini în fiecare seară.

Pentru culegeri de gramatică, poți vizita site-urile Oxford University Press, Cambridge University Press, îți poți întreba oricând trainerul sau poți împrumuta pe termen scurt culegeri de la Echo.

Pentru cărți de citit, pe nivele de limbă străină, pentru engleză de exemplu, îți recomand seria Dominoes de la Oxford University Press ca să citești pentru a te amuza, a-ți îmbogăți vocabularul și a păstra cunoștințele de limba engleză proaspete. Încearcă în această săptămână paginile model oferite de editura Oxford ca să vezi că este extrem de interesant să citești și să descoperi lucruri noi.

Și pentru că, în învățarea unei limbi străine, și partea de ascultare este extrem de importantă, îți recomand BBC, cu programe de știri extrem de interesante, într-o limbă engleză vorbită ca la ea acasă sau și mai ușor clipurile oferite gratuit de aceeași editură Oxford.

Dacă înveți limba germană, îți recomandăm de la editura Hueber “Fit in Grammatik” – o culegere de gramatică pentru nivelul A1-A2.

Nu uita să scrii câteva rânduri pentru că așa este o modalitate mai ușoară să îți aduci aminte, să îți fixezi cunoștințele de limba germană sau engleză, turcă sau arabă.

Lucrează în fiecare seară/dimineață câte puțin, un exercițiu, ascultă știri sau urmărește un film fără subtitrări, la sfârșitul modulului, alături de grupul tău și de trainer, vei ști mai multe și vei avea și mai multă încredere.
Cursurile de limba germană Echo sunt susținute atât în variantă club cât și individuală. Desfășurăm cursuri de limba germană la sediul companiilor atât în variantă generală cât și pentru afaceri.

Vorbiți fluent în orice limbă!

Cursuri stimulative, structurate în lecții relevante și interesante
care se desfășoară într-un mediu atrăgător și confortabil.
Profesori dinamici și dedicați!

Aflați mai mult!
021 253 22 55