Ce limbă străină să învăț?

Echo este primul furnizor de cursuri de limbi străine care la momentul intrării pe piață avea în portofoliu multe limbi străine, nu doar engleză, franceză, germană, etc. Și drept e că la drum am pornit cu un curs de limba olandeză pentru o mare corporație. Nu că nu ar fi urmat apoi muuulte cursuri de engleză, germană, franceză după! Așa că la Echo telefonul sună pentru cursuri diverse și livrăm cu mare bucurie și cursuri de japoneză și de norvegiană sau de suedeză.
Dar cum stau lucrurile cu limba pe care o învăț? Care ar fi aceea? Și mai ales de ce mi-aș alege-o? Am identificat mai jos câteva din motivele pe care le-au avut cursanții noștri de-a lungul cursurilor și care ne-au răspuns cu mare bucurie la întrebarea “De ce?

Învăț o limbă care mă ajută în carieră!

E un lucru cu siguranță apreciat de compania pentru care lucrezi să începi sau să continui învățarea unei limbi străine ca mediu de comunicare în cadrul companiei. De cele mai multe ori, asta se întâmplă cu engleza. Cursurile de engleză pentru companii Echo sunt concepute astfel încât să ajute compania dar și angajatul să folosească cât mai repede engleza profesională. Chiar dacă poate cursantul nu stăpânește structuri gramaticale complexe sau un vocabular elevat, cursantul este încurajat să devină cât mai productiv, într-un scurt timp.

Învăț o limbă care mă interesează!

Să combini un hobby cu învățatul unei limbi străine este perfect pentru studiu. Dacă ai o trupă preferată sau un film preferat, e momentul oportun să începi studiul unei limbi străine. Sau dacă de curând ai vizitat o țară sau un oraș care a fost pe sufletul tău, cel mai bun lucru este să îi înveți și limba. Așa vei înțelege mai multe aspecte de cultură și vei înțelege mai bine anumite comportamente. Japoneza este o limbă care se învață la Echo din pasiune, hobby.

Învăț o limbă care e unică!

O altă modalitate de a începe studiul unei limbi străine este să începi să studiezi o limbă unică. De exemplu, coreeană sau norvegiană! Limbi străine destul de căutate pe piața de joburi de azi dar unde candidații sunt foarte rari. Probabil că, dacă știi suedeză sau germană și alegi norvegiană, nici nu îți va lua nici atât de mult să începi să comunici în norvegiană.

Învăț o limbă pentru care am mijloace!

Poate nu e cel mai bun motiv să începi studiul unei limbi străine dar dacă ai o persoană care te poate ajuta sau dacă ai vreo aplicație pe care o poți folosi e o modalitate bună să încerci. Așa că e cel mai ușor să înveți română așa dacă ești expat și ești în mijlocul unui birou de angajați români. Vei auzi multe fraze și multe expresii din vocabularul vorbit pe care le poți ușor folosi la orele de limba română pentru străini, le poți verifica în timpul orelor de română și este foarte bine să începi să îți activezi cunoștințele de română cu colegii!

Tu de ce ai începe studiul unei limbi străine?

Vorbiți fluent în orice limbă!

Cursuri stimulative, structurate în lecții relevante și interesante
care se desfășoară într-un mediu atrăgător și confortabil.
Profesori dinamici și dedicați!

Aflați mai mult!
021 253 22 55