Cum îţi convingi angajatorul să plătească un curs de limba engleză?

Ca să îţi creşti şansele ca firma la care lucrezi să îţi plătească un curs de limba engleză trebuie

  1. să cauţi şi să identifici cursul care ţi se pare adecvat: trebuie să aloci câteva ore pentru a găsi mai multe oferte pentru că desigur, vei fi întrebat de şeful tău dacă e cea mai bună variantă şi trebuie să îi demonstrezi avantajele alegerii acestui curs.
  2. să întrebi dacă nu există deja un furnizor agreat iar în cazul în care există, să îi ceri şi aceluia oferta.
  3. să ceri o şedinţă demo: poţi cere o astfel de şedinţă demo furnizorilor de cursuri, şi Echo face acest lucru, tocmai pentru a te convinge de calitatea serviciilor şi pentru a stabili obiectivele cursului. Astfel, cu o lecţie demonstrativă care te-a convins, îţi vei putea argumenta mai bine alegerea ta.
  4. să cunoşti bugetul de training: chiar dacă ai ales un furnizor, şedinţa demo a fost super, trebuie să poţi să te încadrezi în bugetul alocat acestor cursuri şi acest lucru să nu constituie o povară pentru compania la care lucrezi. Dacă nu vrei să îţi sperii superiorul, ai putea să împarţi investiţia în cursuri pe luni şi astfel, investiţia poate părea mai mică.
  5. Clarifică obiectivele acestui curs: dacă tu ai un nivel destul de bun de limba engleză, te afli, să zicem, la un nivel mediu, lucrezi în departamentul de contabilitate al unei firme, nu are rost să începi să faci un curs de engleză, nivel începători. Trebuie să te gândeşti la un curs de limba engleză, adaptat nevoilor tale punctuale, adică să te înscrii la un curs de engleză, limbaj financiar-contabil, de exemplu sau la un curs de limba engleză de business.
  6. Asigură-te că acest curs se va termina într-un timp rezonabil! Acest lucru e foarte important pentru impactul asupra cursurilor pe care le faci. înainte de a te încadra într-un curs şi de a hotărî că vrei să faci acest curs, gândeşte-te bine dacă timpul acordat acestuia va fi în regulă ca să poată avea impactul dorit. Se poate ca angajatorul tău, văzând efortul susţinut, să aprecieze şi să plătească chiar la final, să îţi ramburseze banii pe care i-ai investit.

Eşti interesat să faci cursuri de engleză? Engleză financiară? Atunci te aşteptăm la Echo pentru a-ţi pregăti un program adecvat cererii şi nevoilor tale. Dacă ai întrebări, le aşteptăm pe adresa cursuri@theecho.ro

Vorbiți fluent în orice limbă!

Cursuri stimulative, structurate în lecții relevante și interesante
care se desfășoară într-un mediu atrăgător și confortabil.
Profesori dinamici și dedicați!

Aflați mai mult!
021 253 22 55