CURSURI DE LIMBA ROMÂNĂ PENTRU STRĂINI

Cursuri

Cursuri de limba română la Echo

Limba română este o limbă romanică care a păstrat structura gramaticală din latină, are multe cuvinte de origine latină dar în acelaşi timp a şi împrumutat cuvinte de origine slavă sau din alte limbi precum greacă, turcă, maghiară, franceză şi mai recent engleză.

Cursurile de limba română pot asigura:

  • un cadru general care îi dă posibilitatea cursantului să se adreseze şi să muncească într-un mediu tipic românesc, abordând probleme generale;
  • o oportunitate de a îmbogăți limbajul dobândit prin cursuri de limba română specializate;
  • lecţii focalizate pe anumite cerinţe formulate de cursanţi, precum scrierea de scrisori, scrierea unui raport, realizarea unui discurs, prezentări;
  • lecţii axate pe vorbire şi pe dezvoltarea aptitudinilor de comunicare pentru a asigura claritate şi fluenţă în vorbire, atât în contextele generale cât şi în contexte de limbaj specializat.
Romania
Cursuri

Desfășurare
Cursuri

Poți alege să urmezi cursurile noastre față-în-față, fie la sediul nostru sau la sediul companiei tale, pentru o experiență de învățare personalizată și interactivă. Sau, dacă preferi să înveți din confortul casei tale sau de la birou, poți alege varianta online, prin intermediul platformelor Teams, Google Meet sau Zoom.Predarea se face in Engleza, Franceza, Spaniola sau Italiana.

The Palace of Culture edifice in Iasi, Romania.
pricing

Tipuri de Cursuri

Dacă ești în căutarea unui curs personalizat care să se potrivească nevoilor și preferințelor tale, Echo îți oferă opțiunea de a alege varianta individuală sau semi-individuală a cursului nostru, la prețuri accesibile

Semi-Individual

Opțiunea semi-individuală este ideală pentru cei care doresc să învețe împreună cu un prieten sau coleg. De asemenea, oferim cursuri corporate personalizate pentru companiile care doresc să îmbunătățească abilitățile lingvistice ale angajaților lor.

Online -90 lei/oră/persoana

Fizic - 100 lei/oră/persoana

Individual

Prin alegerea opțiunii individuale, poți avea parte de o atenție personalizată din partea profesorului, ceea ce îți va permite să-ți îmbunătățești abilitățile de comunicare și să înveți într-un ritm confortabil pentru tine.

Online - 110 lei/oră

Fizic - 120 lei/oră

Cursuri

Alte Cursuri

Flag of Slovakia against Grassalkovich Palace. Residence of the president of Slovakia in Bratislava.
CURSURI DE LIMBA SLOVACĂ

Slovaca este legată de cehă mai ales în ceea ce priveşte forma scrisă dar diferă fonetic şi gramatical și folosește alfabetul latin cu diacritice.

descopera curs »
Serbia flag waving against cloudy sky
CURSURI DE LIMBA SARBĂ

O limbă clar înrudită cu limba croată, care a împrumutat multe cuvinte din turcă, germană, italiană, greacă și maghiară

descopera curs »
Girl with Poland flag in wheat field and blue sky on background
CURSURI DE LIMBA POLONĂ

V-ați gândit vreodată să studiați o limbă străină care cunoaşte cinci genuri: neutru, feminin şi trei genuri pentru masculin (personal, animat şi neanimat) şi şapte cazuri?

descopera curs »
newsletter

Abonează-te la newsletter-ul nostru și vei fi la curent cu cele mai recente noutăți!

Contact

Vorbește fluent în orice limbă!

Îți oferim oportunitatea de a descoperi cursuri de limbă străină captivante și bine structurate, care includ lecții relevante și interesante, organizate într-un mediu atractiv și confortabil. Vei avea ocazia să înveți de la profesori dinamici și dedicați, care îți vor oferi nu doar o educație de calitate, ci și o experiență de învățare captivantă și plăcută. Cu aceste cursuri, vei fi echipat cu cunoștințele și abilitățile necesare pentru a comunica și a interacționa cu succes într-un mediu internațional, atât în plan personal, cât și profesional.