Cursuri individuale pentru adulți

English language school. Lesson, teacher and student talking

            Odata cu inceperea anului scolar, nu doar copiii se bucura de cursurile atractive si interactive de la Echo, ci si adultii. Fie online sau offline, dinamica cursurilor pentru adulti le permite cursantilor, in ciuda vietii alerte, sa se reinventeze invatand o limba straina. Datorita flexibilitatii programului de la Echo, cursantii pot participa la cursuri in functie de disponibilitatea lor, fara a fi restrictionati de responsabilitatile din viata de zi cu zi.  Cursurie individuale pentru adulti acopera o gama larga de subiecte astfel incat invatarea  sa fie placuta, interactiva si cat mai aplicata.

            Cursurile individuale pentru adulti de la Echo reprezinta o modalitate de invatare personalizata si flexibila, adaptata nevoilor si obiectivelor fiecarui adult. Aceste cursuri pot acoperi o gama larga de domenii si subiecte, fiind concepute pentru a permite adultilor sa isi dezvolte abilitatile, cunostintele si competentele intr-un mod adaptat ritmului lor de invatare si programului acestora.

            Relatia care se stabileste intre trainerii de la Echo si cursanti este una de prietenie, asigurandu-ne ca trainerii sunt potriviti pentru nevoile si profilul cursantilor nostri. Atmosfera placuta din sala de curs, profesionalismul, metodele inovatoare de predare si dedicarea sunt doar cateva dintre motivele pentru care cursantii aleg sa continue cursurile de la Echo sau sa invete mai multe limbi straine decat si-au propus initial. 

            Manualele si materialele utilizate in cadrul orelor de curs sunt actualizate de la an la an, tocmai pentru a sustine ideea de dezvoltare si pentru a ne asigura ca suntem la curent cu toate schimbarile si noutatile aparute.

            Astfel, cursurile individuale de la Centrul de limbi straine Echo reprezinta o modalitate versatila si personalizata de invatare, care le permite adultilor sa-si dezvolte abilitatile si cunostintele in functie de interesele si obiectivele lor,  indiferent de varsta pe care o au.

Share this :
Antonia Carpen

Interviu cu Get Sami

Sunt cetățean israelian și român. Am o experiență de 15 ani în predarea limbilor străine. Sunt psiholog, traducător și profesor de limba arabă, ebraică și

Citeste mai mult »