Din nou cursuri de limba arabă la Echo!

Nu este o noutate pentru nimeni că limbile rare au o foarte mare căutare în ziua de azi. Chineza, norvegiana, suedeza sau araba, toate sunt la mare căutare pe piața muncii. Conceptul de limbă rară este subiectiv fiindcă la noi în țară, deși araba spre exemplu ar putea fi considerată o limbă rară, ea este a 5-a cea mai cunoscută limbă de circulație internațională.

Țările vorbitoare de arabă sunt o piață a comerțului aflată în continuă creștere și ale căror relații cu vestul devin din ce în ce mai strânse, ca atare cunoașterea unei astfel de limbi îi oferă studentului un atu de nesubestimat pe piața muncii.

La centrul de limbi Străine Echo, limba arabă este accesibilă spre studiu tuturor cu ajutorul unui trainer nativ.
Cursul de limbă arabă începători oferă atât informații vitale asupra scrierii, citirii și gramaticii limbii cât și o privire de ansamblu asupra culturii arabe. Obiectivul acestui curs este de a oferi cursantului capacitatea de a citi, a scrie și de a interacționa la nivelul de bază al limbii și îi va oferi absolventului nivelul de începător plus. Este foarte important pentru noi ca fiecare persoană înscrisă la cursurile Echo să facă un progres real în vederea atingerii scopului propus.

Tariful cursurilor de limba arabă este unul accesibil, 1000 lei pentru 42 de ore și poate fi achitat și în rate!
Nu mai stați pe gânduri, e timpul acum să începeți să studiați o limbă rară cu profesor vorbitor nativ!

Vorbiți fluent în orice limbă!

Cursuri stimulative, structurate în lecții relevante și interesante
care se desfășoară într-un mediu atrăgător și confortabil.
Profesori dinamici și dedicați!

Aflați mai mult!
021 253 22 55