5 efecte pozitive pentru angajații companiei tale dacă vorbesc limbi străine

Echo este furnizor recunoscut pentru cursuri de limbi străine pentru companii. Cu unele companii, inițiem programe pe termen mediu și lung de care angajații beneficiază continuu, cu altele inițiem programe scurte, pe nevoile punctuale ale companiei respective și pe anumite abilități pe care și le doresc dezvoltate. În ambele situații, cursurile sunt o parte de dezvoltare personală dar au și multiple beneficii pentru companie.

Încredere crescută a angajaților companiei

Dacă aceștia încep să vorbească în limba companiei cu angajații companiei mamă sau cu managerii străini, devin mult mai încrezători și reușesc în timp real să transmită ideile, problemele pe care le au. De asemenea, pot participa mult mai ușor la întâlnirile companiei, fără a fi nevoie de translatori, etc

Un serviciu mai bun adresat clienților

Dacă sunteți într-o companie globală, angajații români care vorbesc limbi străine pot răspunde la diverse provocări ale clienților și îi pot înțelege mai bine. Desigur nu este vorba aici doar de companiile de tip call centre ci și de companii cu birouri în multe zone ale lumii în care clientului trebuie să i se răspundă cât mai bine și cât mai repede la întrebări.

Timp de răspuns mai scurt

Faptul că întreaga comunicare nu mai este scurtcircuitată de translatori, asistente și că un angajat care vorbește engleză, franceză sau germană de exemplu înțelege mult mai repede, crește timpul de răspuns și de feedback față de o anumită situație.

Cunoștințe culturale crescute

La Echo, încurajăm învățarea unei limbi străine cu elemente de cultură! E important ca un vorbitor de limbi străine să și înțeleagă anumite aspecte culturale ale particularităților unei limbi străine, să știe de ce la un moment dat, nu ar trebui să spunem “Can I see that report?” ci “May I see that report?” sau “Do you want to see the new site?” ci “Would you like to see the new site? Sau care e importanța folosirii formulelor de politețe în franceză sau germană.

Comunicare internă mult mai bună

Angajații care vorbesc o limbă străină vor comunica mai bine și în cadrul departamentului lor pentru că sunt mult mai deschiși și mai încrezători în ei și au abilitatea de a reacționa mai repede și pe plan local. S-a dovedit că angajații care vorbesc limbi străine sunt mult mai responsivi cu privire la problemele globale ale companiei.

Învățarea limbilor străine este o parte esențială a programului de dezvoltare personală dintr-o companie, așă că nu este foarte bine să ignori acest program dacă vrei să ai angajați deschiși, încrezători, dornici să împărtășească!

Vorbiți fluent în orice limbă!

Cursuri stimulative, structurate în lecții relevante și interesante
care se desfășoară într-un mediu atrăgător și confortabil.
Profesori dinamici și dedicați!

Aflați mai mult!
021 253 22 55