English Taifas – curs intensiv de conversaţie

În luna Mai, Echo vine în întâmpinarea nevoilor tale cu un nou curs flexibil în care vei învăţa exclusiv cum să comunici în limba engleză vei purta conversaţii pe diverse subiecte din viaţa cotidiană precum şi din aria ta personală de interes.
Noi venim cu partenerii de discuţie iar tu cu subiectele pe care doreşti să le dezbaţi!

Obiectivul cursului:
Dezvoltarea abilităţilor de comunicare orală in limba engleză. La sfârşitul cursului cursanţii vor putea:
Să întreţină o conversaţie fluentă în limba engleză pe diverse teme de interes general: cultura, turism, viaţă socială, politică, petrecerea timpului liber etc;
Să construiască răspunsuri ample şi clare la întrebări specifice, cu un vocabular îmbogăţit;

Structura cursului:
Cursul este conceput ca o dezbatere axându-se pe situaţii reale cu care cursantul se poate confrunta în relaţii cu persoane de origine străină – la evenimente internaţionale, vizite, pe parcursul unei călătorii în străinătate: orientare în spaţiu, restaurante, magazine, muzee, aeroport, cultură, turism etc.
Profilul participantului:
Participanţii trebuie să deţină cunoştinţe de nivel mediu, de limba engleză deoarece cursul se va desfăşura exclusiv în limba engleză, pentru ca acesta să-şi atingă obiectivele.

Durată şi locaţie:
English Taifas cuprinde 16 ore ore de curs, respectiv 8 sedinţe a cate 2 h fiecare. Cursul se desfăşoară în perioada 19 mai – 17 iunie 2011, în zilele de joi şi vineri, intervalul orar 17.00 – 19.00.
Cursurile se vor desfăşura la sediul ECHO din Str. Dimitrie Onciul nr.33, sector 2, în zona Foişorul de Foc, grupa fiind formată din maxim 10 cursanţi.

Tarif şi înscrieri:
Dorim să vă oferim cursuri de calitate maximă la preţuri minime astfel că tariful aferent acestui curs este de 300 lei. Înscrierile se fac la sediul Echo în baza actului de identitate, până pe 10 mai, cel târziu.
It’s time for you to debate!

Vorbiți fluent în orice limbă!

Cursuri stimulative, structurate în lecții relevante și interesante
care se desfășoară într-un mediu atrăgător și confortabil.
Profesori dinamici și dedicați!

Aflați mai mult!
021 253 22 55