English Taifas- îmbunătățirea abilităților de comunicare în limba engleză

În perioada 16 octombrie- 16 noiembrie, în cadrul centrului nostru s-a desfășurat primul curs English Taifas susținut de un vorbitor nativ.
Vă spunem că acest curs a avut un real succes căci cursanții ne-au mărturisit că și-au învins temerile de a vorbi în public și au pătruns în tainele limbii engleze într-un mod cu totul diferit.
Cum a fost cursul? Ca o dezbatere. Cât de multă comunicare? Foarte multă; chiar și temele au fost propuse în colaborare, când de cursanți, când de trainer, în funcție de nevoile lor.
În plus, participanții nu au avut timp să se plictisească, devenind din ce în ce mai implicați în interacțiunile în limba engleză cu fiecare ședință desfășurată. Mai încrezători, mai dornici să comunice, fără vreun soi de teamă de a apărea în public și a-și susține opiniile. Trebuie să recunoaștem, aceasta este o problemă destul de des întâlnită în studiul unei limbi străine, căci neutilizarea constantă a noțiunilor de vocabular duc adesea la uitare. Astfel, în momentul în care se începe o convesație, anumite cuvinte nu ne sunt întotdeauna la îndemână și, treptat, ajungem să refuzăm să interacționăm cu străini.
În final, nu putem fi decât mândri că acest curs și-a atins obiectivele de comunicare. De altfel, în virtutea succeselor anterioare, ne propunem ca de acum înainte să vă invităm la cât mai multe cursuri potrivite nevoilor dumneavoastră. Ca bonus, cursurile vor fi susținute de vorbitori nativi!

Teama de a comunica într-o limbă străină să nu mai fie un impediment în evoluția profesională a cursanților noștri!

Vorbiți fluent în orice limbă!

Cursuri stimulative, structurate în lecții relevante și interesante
care se desfășoară într-un mediu atrăgător și confortabil.
Profesori dinamici și dedicați!

Aflați mai mult!
021 253 22 55