Hello and Goodbye!

Hello and Goodbye! Hallo und Auf Wiedersehen! Bonjour et Au revoir! Acestea sunt doar câteva saluturi pe care le aud în fiecare săptămână. Și nu este nimic mai plăcut decât să fii salutat de fiecare cursant în parte în limba pe care acesta o studiază- înseamnă că trainerii fac bine ceea ce fac.

Îmi place și să văd cum pe culoarele centrului nostru se întâlnesc traineri care cunosc limbi străine precum araba, turca sau greaca și care stau la discuții pe baza diferențelor pe care le au aceste limbi- înseamnă că le place mult ceea ce fac. Am pomenit de acest tip de întâlnire pentru că mi-a făcut o deosebită plăcere; nu era o întâlnire a trainerilor de limba engleză, una obișnuită, așa cum are loc zilnic în cadrul centrului nostru, era o întâlnire „de gradul III“ a limbilor rare pe care ar fi bine să le cunoaștem pentru că în felul acesta ne sunt deschise mai multe uși.

Aș putea spune că suntem privilegiați, noi cei ce desfășurăm activități în Centrul Echo, pentru că ne este extinsă aria de cunoaștere a altor culturi, ne deschidem către alte popoare și mentalitățile lor, aflăm multe lucruri noi, cultura generală este evident imbunătățită.

Iar în această perioadă a anului, când toată lumea își reia activitatea, nu este nimic mai plăcut decât să ne facem timp să ascultăm cele mai frumoase experiențe trăite de trainerii ori cursanții care, de cele mai multe ori, își petrec sărbătorile peste mări și tări, acolo unde limbile străine bine stăpânite ori și în prezent studiate se întâlnesc cu orașele de proveniență. Ocazie de care profităm din plin, care ne inspiră și ne îndeamnă să ne dorim să cunoaștem fiecare țară vizitată de ei, chiar dacă poate noi nu am fost acolo.

Și astfel încălecăm pe-o șa și v-am spus povestea noastră despre cursurile de limbi străine.

Vorbiți fluent în orice limbă!

Cursuri stimulative, structurate în lecții relevante și interesante
care se desfășoară într-un mediu atrăgător și confortabil.
Profesori dinamici și dedicați!

Aflați mai mult!
021 253 22 55