Iarna se numără cursurile!

Chiar dacă a trecut o lună de zile de la terminarea sărbătorilor, această iarnă pare să nu se mai termine și este și extrem de geroasă. Profităm de această perioadă pentru a face diverse activități, de a participa la cursuri de specialitate și de limbi străine. Chiar dacă trebuie să ne înarmăm cu multă răbdare, este mai bine să o facem acum și să ne lăsăm mai mult timp liber pe perioada verii, când vremea ne permite să ieșim la plimbări în aer liber sau să stam la un suc răcoritor sub umbreluță alături de prietenii noștri.

Tocmai de aceea, vremea de afară nu ar trebui să ne împiedice să ne atingem obiectivele. Ca în fiecare lună, centrul Echo vine în întâmpinarea nevoilor dumneavoastră.

În decursul anului trecut, toți bugetarii care s-au înscris la cursurile noastre au beneficiat de o reducere de 15% (atât pentru cursuri în variantă grup, cât și pentru cele individuale), în luna Martie am celebrat “Inteligența Feminină”, în luna Aprilie l-am așteptat pe Iepurașul – Echo, pe perioada verii am organizat cursuri scurte, menite să vă ajute să vă descurcați în vacanță, apoi ne-am pregătit de începerea anului școlar și universitar, iar în luna Decembrie am premiat cele mai interesante păreri ale cursanților.

Anul acesta, venim în întâmpinarea elevilor și a sudenților: până în luna Martie aceștia vor beneficia de o reducere de 15% daca se înscriu la cursurile oferite de ECHO. Însă surprizele nu vor întarzia să apară, așa că nu trebuie decât să stați cu ochii pe noi.

Pe lângă cursurile de limbi străine, variantă individuală și grup, centrul nostră oferă cursuri de limbaje specializate și de pregătire pentru diverse examene recunoscute internațional.

Vorbiți fluent în orice limbă!

Cursuri stimulative, structurate în lecții relevante și interesante
care se desfășoară într-un mediu atrăgător și confortabil.
Profesori dinamici și dedicați!

Aflați mai mult!
021 253 22 55