Singura abilitate recognoscibilă în învățarea limbilor străine – VORBIREA

Atât la cursurile de engleză pentru adulți sau cursurile de engleză pentru companii, atunci când cursanții sunt întrebați ce vor să facă la curs, răspunsul e unanim – vor să vorbească, vor să comunice mai mult! Și pe bună dreptate! Dacă ești într-o călătorie de afaceri sau dacă ești în concediu, îți dorești să nu existe între tine și interlocutorul tău vreun traducător. Dacă ești în mijlocul unei întâlniri de afaceri și vrei să spui ceva, trebuie să o faci repede, fără un intermediar alături! Oamenii fac orice pentru a reuși să comunice cât mai repede și nu neapărat în totalitate corect!

Așa că Echo te învață cum îți poți îmbunătăți rapid comunicarea în limba engleză!

1. Încearcă să vorbești cât mai mult în engleză! Construiește orice tip de discurs despre orice temă, încearcă să îl repeți cu voce tare, și iar apoi să îl corectezi singur/ă. Îți vei auzi pronunția, iar unele fraze vor fi ușor și rapid corectabile. Deși va părea greu la început, nu e imposibil!

2. Ascultă orice îți vine în cale, de la muzică și știri la filme și documentare. Expune-te cât mai mult limbii engleze, iar această abilitate se va dezvolta vizibil!

3. Participă la cursuri de engleză pentru nivelul tău! Și interacționează cât mai mult cu restul cursanților în limba engleză, dar și cu trainerul în limba engleză! Susține cursurile doar în limba engleză exclusiv astfel încât să nu existe “un răgaz” pentru limba română!

4. Învață câteva structuri de bază, alte structuri clasice, ca să nu stai prea mult pe gânduri și ca să dai dovadă de o fluență bună! Le poți folosi atunci când ai nevoie de timp de gândire, de exemplu!

5. Formează-ți o rutină de lucru! Citește în fiecare zi un articol în limba engleză, identifică cuvinte și expresii noi, nu uita să scrii despre ce ai citit tot în engleză!

Scrie-ne cât de repede poți după ce încerci una din aceste activități și spune-ne cum ai făcut să-ți îmbunătățești fluența! Și ai început și un nou curs de engleză? Intră pe prima pagină a site-ului theecho.ro pentru noile cursuri de engleză din septembrie!

Vorbiți fluent în orice limbă!

Cursuri stimulative, structurate în lecții relevante și interesante
care se desfășoară într-un mediu atrăgător și confortabil.
Profesori dinamici și dedicați!

Aflați mai mult!

Call Now Button0755.543.543