Despre Noi

Povestea Echo

Limba, ecoul unei culturi

Triumphal arch, historical landmark in Bucharest, Romania with long exposure, car light trails

În călătoria sa de peste zece ani în lumea serviciilor de limbi străine din București, Echo a adus laolaltă pasiune și succes. Cu clienți corporate de prestigiu și cu programe de cursuri deschise pentru persoane fizice, Echo este numele de încredere când vine vorba de învățarea unei limbi străine. Calitatea serviciilor oferite este dovada clară a acestui fapt. Alătură-te comunității noastre și fă primul pas spre atingerea obiectivelor tale de comunicare în limbi străine!

Companie

Fondat în anul 2004, din dorința de a realiza cursuri de limbi străine la standarde de calitate, Echo este un centru lingvistic care reunește servicii de training pentru companii ( ocupând un procent important din ponderea de cursuri), cursuri deschise de limbi străine, precum și servicii de traduceri și interpretariat. Din 2011 Echo Kids, inițiativa mai tânără a Echo aduce în prim planul clienților cursuri de limbi străine pentru copii, respectând aceleași principii de calitate. Programele de training ECHO sunt configurate pentru a răspunde nevoilor de dezvoltare ale unei persoane sau ale unei companii, încurajând cursantul și încercând să îi dezvolte cât mai mult potențialul lingvistic. Serviciile de traduceri și interpretariat facilitează comunicarea din și în mai mult de treizeci de limbi străine.

Cheerful student learning the foreign language with his remote teacher

Misiune

Misiunea noastră este de a dezvolta potenţialul oamenilor, echipelor şi organizaţiilor cu care colaborăm pentru a oferi programe de pregătire flexibile, adaptate specificului clienţilor noştri. Cele trei valori ale companiei noastre care ne ajută să ne îndeplinim această misiune. Deschidere, flexibilitate, accesibilitate.

Credo

Valoarea şi respectul crează avantaje competitive. Avem orgoliul de a crede că prezenţa noastră pe o piaţă încă nesaturată, nu poate fi decât binevenită. În plus, vedem implicarea noastră, dincolo de aspectul comercial, ca un efort de a demonstra că totul este posibil. Chiar şi excelenţa!
Newsletter

Abonează-te la Newsletter-ul nostru și vei fi la curent cu cele mai recente noutăți!

Contact

Vorbiți fluent în orice limbă!

Îți oferim oportunitatea de a descoperi cursuri de limbă străină captivante și bine structurate, care includ lecții relevante și interesante, organizate într-un mediu atractiv și confortabil. Vei avea ocazia să înveți de la profesori dinamici și dedicați, care îți vor oferi nu doar o educație de calitate, ci și o experiență de învățare captivantă și plăcută. Cu aceste cursuri, vei fi echipat cu cunoștințele și abilitățile necesare pentru a comunica și a interacționa cu succes într-un mediu internațional, atât în plan personal, cât și profesional.