Cursuri pentru Companii

cursurile noastre

Training de limbi străine special conceput pentru companii!

Oferă angajaților tăi posibilitatea de a învăța o limbă străină la cursurile noastre special concepute pentru companii. Îmbunătățește comunicarea în cadrul echipei și extinde rețeaua internațională de afaceri.

Instructorii noștri cu experiență vor adapta programele de învățare la nevoile specifice ale companiei tale, asigurându-se că angajații vor dobândi abilitățile necesare pentru a face față provocărilor dintr-un mediu de afaceri globalizat.

Înscrie-te astăzi la cursurile noastre de limbi străine pentru companii și experimentează creșterea și succesul la nivel internațional!

ORGANIZARE

Cum organizăm cursurile?

Testare

Testăm toți candidații, iar testarea inițială este urmată de un raport de evaluare inițială pentru fiecare cursant în parte (o probă scrisă și una orală).

Incadrare

Încadrăm cursanții în grupe în conformitate cu nivelurile Cadrului European Comun de Referință pentru Limbi.

Obiective

Împreună cu departamentele de recrutare / resurse umane stabilim obiectivele punctuale ale cursurilor.

Livrare

Demarăm livrarea programului de training pe parcursul căruia evaluările de la mijlocul și sfârșitul modulului sunt pași importanți de curs cu recomandări și raport de evaluare individual.

CURSURI

Ce cursuri susținem cel mai des la companii?

Cursurile de limba engleză, limbaj general – introduc cursantul în limba engleză sau îi îmbunătăţesc fluenţa și capacitatea de a vorbi!

Cursurile de limba engleză, limbaj business – se adresează persoanelor cu un nivel cel puțin mediu de limba engleză care doresc să își îmbunătățească abilitățile de a comunica în mediul de lucru, cu un accent pe limbajul de afaceri!

British flags hanging over city street
CURSURI DE ENGLEZĂ PENTRU COMPANII

Engleză juridică și engleză medicală dar și cursuri axate pe diverse domenii precum asigurări, financiar-contabil, resurse umane, marketing și vânzări, IT și telecomunicații

Detalii curs »
Woman with french flag in Paris
CURSURI DE FRANCEZĂ PENTRU COMPANII

Cursuri de franceză pentru companii la sediul companiei dvs. atât în variantă individuală, cât și de grup, sau online

Detalii curs »
Woman traveling in Dresden city, Germany
CURSURI DE GERMANĂ PENTRU COMPANII

Cursuri de limba germană la sediul companiilor, oferind acestora cursuri la cele mai înalte standarde de calitate începând cu nivelul preA1 și până la cursuri de nivel avansat și limbaj specializat

Detalii curs »
Woman traveling in Zaragoza city, Spain
CURSURI DE SPANIOLĂ PENTRU COMPANII

Echo răspunde prompt tuturor solicitărilor de limba spaniolă la sediul companiilor oferind acestora cursuri la cele mai înalte standarde de calitate începând cu nivelul preA1 care este adresat începătorilor, până la cursuri de nivel avansat, respectiv C2.

Detalii curs »
Italian flag in piazza Venezia in Rome
CURSURI DE ITALIANĂ PENTRU COMPANII

Trainerii Echo de limba italiană au o pregătire de nivel înalt în această direcție, iar metodele și materialele utilizate sunt menite să îi stimuleze pe cursanți să comunice cât mai cursiv, dar, în același timp corect, astfel încât interacțiunea în cadrul companiei să fie foarte eficientă.

Detalii curs »
newsletter

Abonează-te la newsletter-ul nostru și vei fi la curent cu cele mai recente noutăți!

Contact

Vorbește fluent în orice limbă!

Îți oferim oportunitatea de a descoperi cursuri de limbă străină captivante și bine structurate, care includ lecții relevante și interesante, organizate într-un mediu atractiv și confortabil. Vei avea ocazia să înveți de la profesori dinamici și dedicați, care îți vor oferi nu doar o educație de calitate, ci și o experiență de învățare captivantă și plăcută. Cu aceste cursuri, vei fi echipat cu cunoștințele și abilitățile necesare pentru a comunica și a interacționa cu succes într-un mediu internațional, atât în plan personal, cât și profesional.