cursuri de limba spaniola

În cadrul corporațiilor, comunicarea și canalele de realizare a acesteia reprezintă o prioritate. Astfel, în cazul partenerilor de afaceri, vorbitori nativi de limba spaniolă, utilizarea în comunicare a acesteia este de primă opțiune, ca substitut mult mai eficient al limbii engleze. În această direcție, angajatorii își încurajează și stimulează angajații să participe, în cadrul companiei, la cursuri de limba spaniolă, cu atât mai mult cu cât limba spaniolă este foarte accesibilă cursanților români datorită strânsei legături dintre limbile română și spaniolă.

Accesibilitatea limbii spaniole, însă nu reprezintă întotdeauna un avantaj al studierii acesteia. Cursanții pot fi tentați să o considere a fi extrem de facilă și să subestimeze efortul de care este nevoie a fi depus în învățarea acesteia. În acest sens, trainerii Echo sunt în mod deosebit pregătiți sau, de multe ori, vorbitori nativi, pentru a putea transmite cursanților informații de înaltă acuratețe, reguli și norme care fac diferența dintre un utilizator amator și unul care a studiat limba spaniolă în mod organizat în cadrul cursurilor.

Echo răspunde prompt tuturor solicitărilor de limba spaniolă la sediul companiilor oferind acestora cursuri la cele mai înalte standarde de calitate începând cu nivelul A 1 care este adresat începătorilor, până la cursuri de nivel avansat, respectiv C 2.

Compania poate opta pentru cursurile în variantă individuală, mai ales dacă viitorul cursant are un program destul de încărcat și este nevoit să meargă în delegații. Echo oferă flexibilitate în această privință și se pliază pe nevoile cursantului, dar în același timp acordă o mare atenție limbajului specializat de limba spaniolă pe care acesta este nevoit să îl utilizeze în mediul profesional.

În funcție de specificul companiei, se poate opta și pentru cursuri în variantă de grup (6 – 8 participanți). Înainte de formarea acestor grupe are loc o testare inițială urmată de un raport de evaluare. Astfel cursanții vor fi direcționați către grupele corespunzătoare nivelului lor de limbă. În cadrul orelor de limba spaniolă, datorită metodei și materialelor folosite, cursanții se simt extrem de motivați și vor să-și depășească limitele.

Indiferent pentru ce variantă de cursuri doriți să optați, Echo vă oferă cursuri de spaniola pentru companii la cele mai înalte standarde.

Vorbiți fluent în orice limbă!

Cursuri stimulative, structurate în lecții relevante și interesante
care se desfășoară într-un mediu atrăgător și confortabil.
Profesori dinamici și dedicați!

Aflați mai mult!

Call Now Button0755.543.543