Audit Lingvistic

audit lingvistic

Potrivit Companiilor

Auditul lingvistic este serviciul ideal pentru companiile care doresc să-și identifice nevoile punctuale lingvistice sau să-și evalueze statusul actual din punct de vedere lingvistic. Beneficiul cel mai mare al acestui tip de serviciu este că, după auditarea candidaților, aceștia vor primi o diagnoză detaliată și vor putea fi incluși într-un program de training adaptat nevoilor lor specifice. De asemenea, auditul lingvistic poate ajuta la evaluarea viitorilor angajați din punct de vedere al abilităților lor de cunoaștere a unei limbi străine, asigurând astfel o mai mare eficiență și productivitate în cadrul companiei. Alegeți auditul lingvistic pentru a fi siguri că investiți în dezvoltarea și perfecționarea abilităților lingvistice ale angajaților dumneavoastră.

testare

Tipuri de testare

1.

Testare scrisă

Pe baza unui test redactat special pentru o anumită companie sau redactarea unui eseu pe o temă pre-stabilită

2.

Testare orală

Fie la telefon, fie online (Zoom, Microsoft Teams), 15 minute/persoană, pe baza unui set de 10 întrebări, furnizat de către client sau stabilit de comun acord

Rezultatele auditului (atât scris, cât și oral) vor fi sub forma calificativelor din Cadrul de Referință European:
Pre-A1 , A1 , A2, A2+, B1, B1+, B2, B2+, C1 , C2
audit lingvistic

Interpretare Rezultate

Auditul scris al fiecărui candidat va urmări atingerea subiectului, abordarea, organizarea, limbajul (vocabular și gramatică), limita de cuvinte.

Auditul oral al fiecărui candidat va include performanța pentru fiecare din abilitățile de înțelegere, pronunție, fluență, vocabular, gramatică, precum și atitudinea generală.

Newsletter

Abonează-te la Newsletter-ul nostru și vei fi la curent cu cele mai recente noutăți!

Contact

Vorbiți fluent în orice limbă!

Îți oferim oportunitatea de a descoperi cursuri de limbă străină captivante și bine structurate, care includ lecții relevante și interesante, organizate într-un mediu atractiv și confortabil. Vei avea ocazia să înveți de la profesori dinamici și dedicați, care îți vor oferi nu doar o educație de calitate, ci și o experiență de învățare captivantă și plăcută. Cu aceste cursuri, vei dobândi cunoștințele și abilitățile necesare pentru a comunica și a interacționa cu succes într-un mediu internațional, atât în plan personal, cât și profesional.